Numeroskop od 11. do 17. 4. 2016

Smo v obdobju iskanja odgovorov ter potrditev. Morda se počutimo bolj negotove kot sicer, morda si manj zaupamo. Ko smo umirjeni, lahko razmišljamo bolj trezno in iščemo rešitve. Vprašajmo srce, kaj čuti, in nato uporabimo glavo, da bi našli pot do želenega. Velikokrat počnemo ravno obratno. Z glavo se trudimo srce prepričati, kaj je prav in kaj narobe.

Numeroskop od 11. do 17. 4. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
11. 4. 2016

Zaupajmo svojim občutkom. Sledimo svojemu srcu. Opustimo pričakovanja ter uporabimo um zgolj za iskanje poti, ne pa za ocenjevanje drugih ljudi. Spremenimo lahko le sebe ter svoje ravnanje. Bodite pozorni na dejanja, ne na (prazne) besede.

Ta teden zaupajte vase!

Število življenjske poti 1

Zatekli se boste v um. Iskali boste razumsko razlago, namesto da bi prisluhnili čustvom. Zato je možno, da se boste slabše počutili. Srce si želi priti do besede.

Število življenjske poti 2

Odločno spregovorite o svojih občutkih. Po naravi ste dokaj zadržani, morda celo sramežljivi; zato se ne bojte, da bi bili grobi do druge osebe. Izrazite, kaj čutite.

Število življenjske poti 3

Zelo ste potrpežljivi, morda celo preveč tolerantni. Kdo v vaši okolici izkorišča vašo dobrosrčnost? Morda pa je čas, da spremenite svoj odnos (ali osebe v življenju).

Število življenjske poti 4

Niste ljubitelj nenadnih sprememb, a na čustvenem področju ne bo šlo brez tega. Pomembno je, da upoštevate svoja in tuja čustva. Stremite k uravnovešanju.

Število življenjske poti 5

Potrebna bosta pogovor in veliko potrpežljivosti. Naj se vam ne mudi, ne odmikajte se in ne trudite se zamotiti z nepomembnimi zadevami. Lahko se zgodi, da vam bo nekoč žal ...

Število življenjske poti 6

Domišljija bo delovala zelo intenzivno. Uporabite jo za prav posebno presenečenje prav posebni osebi – kar ste lahko tudi vi. Naj bo to teden dobre volje in igrivosti.

Število življenjske poti 7

Zdelo se bo, da srce in razum nekako ne moreta najti skupne poti. Če imate tak občutek, se vprašajte, ali nemara izhajate iz strahu? Naj bo ljubezen vodilo.

Število življenjske poti 8

Obdobje sprememb in lažje energije. Hrepeneli boste po svobodi ter čutnosti – ter po počitnicah. Na katerem področju bi bila potrebna sprememba? Lotite se je zdaj.

Število življenjske poti 9

Bi dejali, da ste pogumni, ko pridemo do izkazovanja čustev? Ta teden se bo ravno to od vas pričakovalo. Nekaj novega se vam obeta, če boste zbrali pogum.

Lekcije 15. tedna

Vsi odgovori ležijo v nas, torej jih ne iščimo zunaj. Ali znamo poiskati te odgovore? Si dovolimo dovolj časa, da jih občutimo? V tem tednu se bomo imeli priložnost naučiti prisluhniti sebi in spremeniti svoj pogled na svet ter ljudi.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.