Numeroskop od 11. do 17. 6. 2018: Iskanje poti, kjer se zdi, da je ni

Kaj bi naredili, če bi bili sam svoj starš? 

Numeroskop od 11. do 17. 6. 2018: Iskanje poti, kjer se zdi, da je ni (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
11. 6. 2018

Lekcije 24. tedna: 

Kolikokrat se izgovarjamo na težko otroštvo, nerazumevajoče starše in podobno? Vsi poznamo vsaj eno osebo, ki se dobesedno skriva za svojimi starši. Se morda kdaj tudi sami? Se zalotite pri tovrstni misli? 

Naši starši so bili naši prvi učitelji. Pride pa točka, ko niso več odgovorni za vse, kar mi menimo, da so storili narobe pri svoji vzgoji. Danes niste več nemočen otrok, zato je lekcija tega tedna povezana s tem. Čas je, da odrastemo in se ''ločimo'' od staršev.

Pravimo, da so otroci nemočni. Bi dejali, da se triletnik počuti nemočnega? Kar prikličite si v misli otročka v vrsti pri blagajni, ki si je zapičil v glavo, da bo čokolado. Kaj vse ne bo poskusil, da bi starše prepričal – nobene nemoči običajno ne zasledimo.

Ko odrastemo imamo še vedno to sposobnost. Iskanje poti, kjer se zdi, da je ni, je lahko tako razburljivo.

Ko odrastemo načeloma velja, da znamo biti sami svoj starš, torej smo samodisciplinirani. Zatorej, pri blagajni posežemo ali pa ne po čokoladici in drugih skušnjavah v življenju.

Energija tedna nas spodbuja, da smo sami sebi najbolj primeren starš, kar bi bili lahko. Postavite mejo tudi sebi, sprejmite zdrave odločitve za um, telo in predvsem čustva. Ko točno vemo česa si želimo, kakšen človek smo in za čem stremimo kot oseba ter kje so naše meje, kaj smo in česa nismo pripravljeni storiti za svoj cilj in seveda, kaj je in kaj ni dobro za nas, smo neustavljivi.

Zato: če bi vi bili vaša mama/oče, bi…? 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kakšna oseba si želite biti?
  • V kolikšni meri ste takšna oseba?
  • Kaj je največja ovira pri doseganju tega cilja?
  • Kdo vam lahko pomaga?

 UGODEN ČAS ZA:

-       Povezovanje z vašo mamo

-       Negovanje lastne ženstvenosti

-       Domačo kuhano hrano in razvajanje

Število življenjske poti 1

Ne racionalizirajte. Razum prav nič ne pomaga, ko govorimo o čustvih, in le zakaj bi? Čutiti se ne učimo in ne izpopolnjujemo, saj ne bo izpita. Občutite. Sprejmite sebe. 

Število življenjske poti 2

Se še spomnite, ko ste svojim staršem prvič nasprotovali? Kaj se je zgodilo? V tem tednu bo vsaj ena situacija, v kateri se pričakuje, da boste stali za svojim mnenjem. 

Število življenjske poti 3

Ne bojte se reči 'ne'. Se bojite, da bi se nekaj končalo, če boste rekli ne? Morda se bo, morda ne, a to ni konec sveta. Pričelo se bo nekaj novega in boljšega. Sprememba.

Število življenjske poti 4

Niste največji ljubitelj nenadnih sprememb a tokrat bi se lahko zgodilo, da bo z neba padlo nekaj, česar ste si želeli kot otrok, zato bodite maksimalno odprti sprejemanju.

Število življenjske poti 5

Povezovanje vam včasih ne gre najbolje od rok, saj hitro dobite občutek, da vam nekdo/nekaj želi kratiti svobodo. Kaj pa, če tokrat vi storite prvi korak in krojite pravila?

Število življenjske poti 6

Ta teden bi se morali dobro počutiti, predvsem čustveno. Če se pojavi dvom, bodite ljubeči do sebe, kot bi bila najboljša mama na svetu. Povejte si nekaj lepega. 

Število življenjske poti 7

Dobra mama zna vzdrževati red in vi ste, roko na srce, včasih celo preveč redoljubni. Kako bi se lahko nekoliko sprostili in ne bi bili tako strogi do sebe? Bi to šlo, mislite? 

Število življenjske poti 8

Od staršev pričakujemo, da vam svetujejo varno pot in ne tvegane, a za vas ta teden velja ravno obratno: pokukajte ven iz območja ugodja! Naj življenje ne mine brez vas.

Število življenjske poti 9

Odpovejte vse, kar vam krati energijo in niža vašo vibracijo. Pazite na svojo prehrano in sledite svojemu notranjemu vodstvu. Prisluhnite strahu, ki bo spregovoril glasneje.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: