Numeroskop od 11. do 17. 8.2014

13. 8. 2014
Deli
Numeroskop od 11. do 17. 8.2014

Kaj je naš potencial? Ga res živimo, ga res krepimo, razvijamo in predvsem, ga uporabljamo? Ali občudujemo druge, sebe pa pozabimo pohvaliti? Sploh opazimo, kar dobro storimo?

Naši darovi so naš zaklad. Obnašajmo se temu primerno do sposobnosti in znanj, ki jih imamo. Vsak izmed nas ima vedno možnost učenja. Leto 7 (2014 = 7) je leto učenja in perfekcionizma. Izpopolnimo sebe. Ne kažimo s prstom na druge, ničesar niso krivi. Naše življenje je naše in mi ga oblikujemo z odločitvami vsakega dneva posebej.

Število življenjske poti 1

Čustva so kazalnik ali smernica, kje ter na čem delajte. Česa bi se bilo dobrodošlo naučiti znotraj odnosov? Biti bolj samostojni ali dejansko priznati, da ste tudi ranljivi in občutljivi? Kaj je pravzaprav težje?

Število življenjske poti 2

Ste oseba, ki rada pomaga. Kako lahko to storite zase? Usedite se in pogovorite sami s seboj, kot bi bili vi svoj prijatelj. Kaj bi mu/ji svetovali? Glede na vsa dejstva, želje in podobno? Včasih je najtežje imeti rad sebe.

Število življenjske poti 3

Vedno pozitivno naravnani in polni zamislic se prosim tokrat osredotočite na lasten poslovni razvoj. Kje in kaj lahko spremenite, obogatite in dodate temu področju življenja? Vedno lahko storimo še kaj.

Število življenjske poti 4

Ste vztrajni in včasih le stežka spustite stvari. Popustite potrebo po kontroli. Ne vztrajajte več. Ko zadeve umrejo, so se zaključile. Čeprav si to lahko zanikamo, pa dejstva ostajajo dejstva. Dovolj je bilo.

Število življenjske poti 5

Vsak konec je nov začetek. No, kak naj bo vaš? Kako boste popisali bel, prazen list papirja? Kaj je pomembno, katere cilje boste izbrali? Energija okoli nas se premika hitreje kot sicer, izkoristite to.

Število življenjske poti 6

Potrebovali boste nekaj več bližine kot sicer, zato pa se poraja vprašanje: znate resnično biti sami s seboj? Kako preživljate čas, ko nimate družbe? Si pravzaprav sploh vzamete čas zase? Zakaj ne?

Število življenjske poti 7

Kot oseba razuma radi razumete, zakaj in kako itd. Tokrat opustite to potrebo. Občutite. Zaznajte. Vi ste tisti, ki ustvarja svojo realnost in le vi poznate svojo resnico. Kaka je? Kako življenje ustvarjate vi sami?

Število življenjske poti 8

Tla pod nogami so znak česa? Kdaj so tla kot sidro, zaradi katerega se ne premaknete tja, kamor se zavedate, da greste? Slej kot prej vas bo življenje postavilo tja, kamor spadate. Sodelujte. Samoiniciativa velja.

Število življenjske poti 9

Spremembe so del procesa osebnostne rasti, ki je trenutno na zelo pomembnem mestu v vašem vsakdanu. Ne zahtevajte preveč od sebe. Energija razuma vam ne godi, a čaka vas dragocena lekcija.

Numerološki napotek

Vsak izmed nas je v nečem še posebej močan. Se zavedamo, v čem? Se poznamo dovolj dobro in še pomembneje, ali to razvijamo ter krepimo ali dojemamo kot samoumevno? Ne zanemarimo svojih talentov.

LiLi SoRuM; www.lilisorum.com

Kako izračunamo število življenjske poti

Novo na Metroplay: O psihiatriji in duševnih motnjah | Anica Gorjanc Vitez