Numeroskop od 11. do 17. 9. 2017

Rojeva se novi jaz!

Numeroskop od 11. do 17. 9. 2017 (foto: profimedia) profimedia
11. 9. 2017

Lekcije 37. tedna: 

Stran s strahom, občutki krivde in zastarelimi vzorci. Včasih čas in način življenja povozita razloge za strah. Ko smo stari 3 leta seveda še ne moremo sami čez cesto, zato nam starši to prepovedo in lahko se zgodi, da nam ob tem vcepijo strah. Premagajmo strah. Premagajmo preteklost. Brez boja! Samo bodimo, kar smo in se razvijajmo. 

Ko se rodimo, nimamo veliko zavestnega vpliva na okolico – ali pač? Ko zajokamo, dobimo jesti. Ko se pokakamo, nam zamenjajo pleničko. Rodimo se odprti sprejemanju. Potem pa nas učijo samostojnosti. Mnogokrat se v našo podzavest vtisnejo občutki krivde, če želimo najprej poskrbeti za sebe. Vzgoja je še kako ključnega pomena in zelo vpliva ne samo na naše odzivanje, ampak na samo dojemanje, kaj je prav in kaj ne. 

In kaj je prav? Stara ljudstva učijo o harmoniji. Prav tako numerologija.

Ko smo v harmoniji, ko so energije uravnovešene, življenje lepo teče in se razvija. Torej, naučimo se samostojnosti in sprejemanja. Pomagajmo in sprejmimo pomoč. Ljubimo in bodimo ljubljeni.

Ne ujemite se v zanko ega. Seveda si včasih zaželimo točno določeno osebo, da bi nas ljubila – a včasih nas čaka zavrnitev. Več kot dovolj ljubezni je za nas na svetu – a za nas ne v vsakem človeku.

Ko oblikujemo sebe na najboljši način, tudi privabimo najboljše osebe za nas v naše življenje. Spustimo zastarele vzorce. Potrudimo se opaziti, kdaj delujemo na destruktiven način in se usmerimo drugam, hodimo v ljubezni. Počnimo vse z ljubeznijo in opazujmo, kako se rojeva nov svet.    

 UGODEN ČAS ZA:

-       Novosti na vseh področjih

-       Odločitve, ki prinašajo več samostojnosti

-       Neodvisnost

-       Duhovno delo na sebi: oblikovanje novega Jaza 

Število življenjske poti 1

Največ novosti se obeta na področju komunikacije, zato pazljivo izbirajte besede, kaj hitro se lahko zgodi, da boste zveneli ukazovalno, čeprav to ni vaš namen. Pomagajte tistim, ki se težje postavijo za sebe. 

Število življenjske poti 2

Kadar imate občutek, da vas okolica nikakor ne razume, ali se zapletete v nesporazum, si pomagajte s praktičnim, čim bolj plastičnim primerom. Navedite denimo prizor iz filma, da bi razložili kaj želite povedati. 

Število življenjske poti 3

Kadar vas skrbi ali vam bo nekdo zameril vašo odločitev, se vprašajte kdaj bo napočil dan, ko boste sami sebi zamerili, da ste (preveč) upoštevali druge in sebe. Včasih nimamo še ene priložnosti.

Število življenjske poti 4

Čas sprememb in nihanja, zato se ne zaletite v prvo priložnost. Zelo verjetno je, da vas bo nekaj novega zanimalo v začetku tedna in popolnoma minilo pred koncem. Dober čas za spremembo izgleda.

Število življenjske poti 5

Pazite, da vas ne zanese strast. Posvetite se tistim odnosom ter zadanih projektom, ki so dolgoročni, sicer se lahko ujamete v past nečesa zanimivega in dramatičnega, a kratkoročnega. 

Število življenjske poti 6

Preko prizme čustev poiščite namen v ozadju. Tudi največja razočaranja imajo svoj namen, a včasih si ne vzamemo dovolj časa, da bi ga razumeli. Ta teden boste lažje prepoznali ''zakaj''.

Število življenjske poti 7

Bodite bolj odločni, saj v temu času pomislite in si prikličite. Hitreje manifestirate in obenem prepoznavate lastne mehanizme sabotiranja. Ne zaupate v sebe? Spremenite to – je le prepričanje.

Število življenjske poti 8

Spustimo iz rok razočaranja, da bi jih lahko napolnili z zaupanjem. Kot bi se scenariji ponavljali. Vi pa ste tisti, ki izbirate ali se boste še enkrat spustili v nekaj – če da, potem zaupajte v uspeh.

Število življenjske poti 9

Čas novega Jaza je tu, zato ga oblikujte. Glavo gor, nasmeh na usta in pogumno na nove poti. Sklepajte nova prijateljstva, omislite si nove konjičke, delajte na sebi in se raziskujte. Zdaj.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri