Numeroskop od 12. do 18. 2. 2018: Čas za raziskovanje podzavesti

Uporabite ta čas za raziskovanje vašega nezavednega, svoje podzavesti in miselnih vzorcev.

Numeroskop od 12. do 18. 2. 2018: Čas za raziskovanje podzavesti (foto: profimedia) profimedia
12. 2. 2018

Lekcije 7. tedna: 

Prejšnji teden smo pričeli cikel fantazij, iluzij ter domišljijskega sveta in bežanja pred resničnostjo. Koliko bolečine je potrebno, da se prenehate slepiti ali vztrajati? Pomembna lekcija življenja je tudi razočaranje. Treba se je naučiti, kako 'znati izgubiti''.

Nekatere izmed vas čaka trenutek resnice, katere se otepate. Pogumno zagrizite v grenko jaboko! Slej kot prej se bo potrebno soočiti z realnostjo, da bi jo lahko spremenili. Opozoriti gre tudi na spletke, prazne dogovore in upanja, ki se bodo v tem času dokončno razblinili. Ogibajte se novim dogovorom ali poslovnemu sodelovanju – predvsem, če ni vse podrobno ter transparentno dogovorjeno.

Sama energija se bo počasi pričela jasniti, meglice v razmišljanju in koncentraciji se bodo razblinile, a zelo verjetno le za kratek čas. Uporabite ta čas za raziskovanje vašega nezavednega, svoje podzavesti in miselnih vzorcev.

VPRAŠANJA V POMOČ:

Katere misli vztrajno odganjate?

Kako bi bili lahko bolj natančni pri svojem delu?

Ta teden je pomembno, da ste resnicoljubni.

Kaj vam pri sebi ni všeč in kako boste to spremenili, korak po korak? 

 UGODEN ČAS ZA:

-       Učenje in izpopolnjevanje

-       Osebnostno delo (česa si ne priznate)

-       Branje knjig, pisanje dnevnika

Število življenjske poti 1

Zdaj pa ni čas za omahovanje (pomežik). Pazite čemu posvečate pozornost, saj ste v obdobju hitre manifestacije. Osredotočite se le na pozitivno in želeno. Čas odločitev. 

Število življenjske poti 2

Možno je soočenje z nekom (ali nečim) iz preteklosti, na kar ste že skorajda pozabili, ali pa upali, da se ne bo ponovilo. Zdaj je idealen čas za epilog. Nikamor se ne mudi. 

Število življenjske poti 3

Izbirajte vse, kar je novo v tem času; osebe, poti, hrano, obleke, navade… Pojdite po drugi poti na delo, zavijte v novo trgovino, izberite nekaj, česar še niste počeli.

Število življenjske poti 4

Zakaj bi se morali z vsemi izzivi soočati sami, če pa vendar ni nobene potrebe po tem? V tem času sprejmite pomoč, ki je iskreno ponujena. Pazite se praznih obljub.

Število življenjske poti 5

Lahko se zgodi, da vam bodo očitali otročje obnašanje, a veste kaj, človek mora biti tudi igriv. Poskrbite za svojega notranjega otroka in ne zmenite se za kritike.

Število življenjske poti 6

Ko se pojavijo dvomi in/ali strah, se vprašajte: 'kaj pa, če je res?' Kako bi to v resnici spremenilo vaš vsakdan? Bi? Naj bo teden polaganja temeljev in ne rušenja le-teh. 

Število življenjske poti 7

Prav možno je, da si boste nekajkrat premislili ta teden, kar je popolnoma v redu. Čeprav ste radi natančni, je sedaj čas za ravno obratno: sprostite potrebo po kontroli. 

Število življenjske poti 8

Ljubezen, ljubezen in še enkrat ljubezen! Koliko pa imate sami sebe radi? Namenite teden vsemu, kar ljubite in ne pozabite nase. Pazljivo s pretirano zasanjanostjo.  

Število življenjske poti 9

Želeli boste razumeti razloge in rezultate, zakaj, kako in seveda kdaj se bo nekaj zgodilo. Ne iščite potrdil in navodil. Poiščite v sebi odgovore v obliki prebliskov.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri