Numeroskop od 12. do 18. 3. 2018: Ste pozabili na intuicijo?

Karkoli se spremeni, vi boste vedno tu. Zato ne zapustite sebe!

Numeroskop od 12. do 18. 3. 2018: Ste pozabili na intuicijo? (foto: profimedia) profimedia
12. 3. 2018

Lekcije 11. tedna: 

Tekom dneva nas prešine na tisoče misli in prepoznavanje intuitivnega uvida v tej poplavi ni vedno lahko. Ni pa nemogoče. Situacije v tem času prinašajo odločno priložnost, da se urite ravno v tem: prepoznavanju svojega lastnega šestega čuta in zaupanju sebi! 

Vsi imamo dobro razvito intuicijo, a ji ne prisluhnemo vedno. Verjamem, da lahko takoj naštejete več primerov, ko ste obžalovali, da niste upoštevali opozorila svojega notranjega glasu. Seveda pa lahko opozorilo ali slab občutek izvira tudi iz strahu in grenkih izkušenj preteklosti. Intuicija je vedno mirna. Ko ''prejmete'' ali zaznate informacijo ste mirni, četudi vam ni všeč. Slab občutek, žalost, jeza itd. se porodi šele kasneje, kot rezultat intuitivnega uvida.

Kadar nam nagajata domišljija ali strah (imamo rožnata očala ali pa smo pretirano skeptični), naš občutek v resnici ni miren.

V temu času nas bo ravno nihanje v počutju, želja po tveganju, nihanje med tujimi in svojimi potrebami, nihanje med sprejemanjem in dajanjem prisililo oziroma spodbudilo, da poslušamo sebe.

Kako se spopasti s strahom pred neznanim?

Toliko novega se nam obeta na področju odnosov letos in mesec marec odpira vrata prvim novitetam. 

Karkoli se spremeni, vi boste vedno tu. Zato ne zapustite sebe! 

VPRAŠANJA V POMOČ:

Katere želje in potrebe se krepijo?

Prisluhnite svojim reakcijam ob prepiru okolice.

Kaj bi vam pomagalo, da bi bili srečni?
Sreče vam ne more podariti nihče drug. Posezite po njej sami.

 UGODEN ČAS ZA:

-       krepitev intuicije in svojih zaznav

-       nova poznanstva

-       povezovanja z duhovnostjo 

Število življenjske poti 1

Bodite no bolj sproščeni in tudi malček norčavi. Ne jemljite sebe in svojih trenutnih težav tako zelo resno. Ni se potrebno 'nekoč' temu smejat – nasmejte se že zdaj! 

Število življenjske poti 2

Počasi se daleč pride naj bo vaše vodilo ta teden. Vztrajajte, četudi je neprijetno. Naj vas opozorim: to pomeni, da vztrajate pri odločitvah za novo in ne zapadajte nazaj v staro.

Število življenjske poti 3

Verjamete, da živite svoj največji potencial? Veliko mej boste še v življenju premaknili. Ne čakajte, da boste v to prisiljeni. Spremenite sebe, svojo okolico in način delovanja zdaj. 

Število življenjske poti 4

Prisluhnite sebi in svojemu šestemu glasu ter ga upoštevajte. Če vam določena hrana, denimo ne prija, se poslušajte. Enako velja tudi za vse ostalo. Ta teden več počivajte.

Število življenjske poti 5

Zelo verjetno je, da se boste ''srečali z realnostjo'' kot bi temu lahko ohlapno rekli. Ne bežite. Hrana, alkohol, adrenalin itd. ne bo pomagalo. Tokrat ne. Sprejmite dejstva.  

Število življenjske poti 6

Vsem se kdaj zgodi, da so preračunljivi v svojem ravnanju. Ta teden je za vas še posebej pomembno, da se ne ujamete v to zanko. Bodite korektni in nagrajeni boste.

Število življenjske poti 7

Čustva in razum sta včasih na različnih bregovih, kajne? Kaj pa, če se ne bi osredotočali na bregove, ampak na čudovito reko, ki teče med njima? Iščite nepoznano. 

Število življenjske poti 8

Življenje ni izziv ali tekmovanje. Je proces, skozi katerega načeloma hodite z dvignjeno glavo. Poglejte sem ter tja 'dol', saj tam so vaši koraki, kam so namenjeni?

Število življenjske poti 9

Idealen čas za vse povezano z duhovnostjo. Delo na sebi, delavnice, branje knjig z ezoterično vsebino itd. Prisluhnite svoji duši. O čem želi brati/poslušati? Negujte sebe.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite še: