Numeroskop od 12. do 18. 6. 2017

V življenju se srečujemo z različnimi ljudmi in prav vsak nas nečesa uči.

Numeroskop od 12. do 18. 6. 2017 (foto: profimedia) profimedia
12. 6. 2017

Lekcije 24. tedna: 

Opazujmo naš odnos do sebe. Bi dejali, da sebi enako svetujete kot prijateljici? Morda ste do okolice bolj razumevajoči, do sebe pa prestrogi? V tem tednu se učimo, kako biti sebi dober prijatelj in kvaliteten sogovornik.

V življenju se srečujemo z različnimi ljudmi in prav vsak nas nečesa uči. Uči nas sebe. Agresivne osebe nas lahko naučijo agresije, pretkane osebe preračunljivega razmišljanja, marljive osebe poštenega dela itd. Vsak izmed uči to, kar je.

Kdo ali kaj ste vi? 

Kaj se svet od vas uči in kako bi rekli, da ravnate s seboj – kot z biserom v školjki ali kot svinja z mehom?  

Čas je za ljubečo spremembo!

Število življenjske poti 1

Resnica ne boli. Prizadenejo nas pričakovanja, ki jih gojimo. Ne spreminjajte upanj, ampak spremenite okoliščine. Naga oseba vam ne more podariti srajce. Ne omejujte se.

Število življenjske poti 2

Nadgradite ''snov'' prejšnjega tedna. Bodite odločni in živite svoje mnenje – tisto, za katero menite, da ni odobravano. In čudež: pojavile se bodo osebe, ki se bodo strinjale.

Število življenjske poti 3

Otrok sprejema brez kančka slabe vesti. Še več! Zahteva brez kančka vesti. Dojenček, ki je lačen, se ne ozira na uro in mamino službo, joče sredi noči. Sprejemajte tudi vi.

Število življenjske poti 4

Nekaj novega prinaša lahko olajšanje, zato se ozirajte po novih navadah, pristopih in tudi osebah. Novo poznanstvo se lahko razvije v nekaj prav posebnega v tem času.

Število življenjske poti 5

Pogovor lahko reši marsikatero zagato v tem tednu, zato se potrudite čim bolj razločno izražati. V vaši bližini so osebe, ki vam lahko zelo pomagajo z nasvetom. 

Število življenjske poti 6

Ko smo potrpežljivi, si dovolimo tudi spočiti. Povejte, kdaj ste se nazadnje res spočili? Brez slabe vesti si vzemite več časa zase in negujte svoje telo in zdravje.

Število življenjske poti 7

Razum bo deloval močneje, zato lahko lažje preoblikujete miselne vzorce ter izjave, ki vas sabotirajo. Kdaj sami sebi sporočate, da ''saj je v redu'' in da niste dovolj dobri? 

Število življenjske poti 8

Pa smo v času sprostitve in osvobajanja – najbolj priporočljivo, da kar od vas samih. Kdaj ste do sebe prezahtevni in sebe sabotirate, ker je okolici lažje, če ste šibkejši?

Število življenjske poti 9

Radi pomagate in ob tem se počutite notranje izpolnjeni. Podobno srečo, ki jo doživljate, ko pomagate svetu, si dopustite občutiti tudi, ko počnete nekaj dobrega zase.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite si še: