Numeroskop od 12. do 18. 8. 2019: Ne obupajte

Ne upajte. Zaupajte. 

Numeroskop od 12. do 18. 8. 2019: Ne obupajte (foto: unsplash) unsplash
12. 8. 2019

Lekcije 34. tedna: 

Ko zaupamo vase, zaupamo v življenje, pa četudi smo bili deležni grenkih izkušenj. Ne tekmujte z okolico, kdo se sooča z navidez težjimi ali lažjimi pogoji, saj tega v resnici ne veste. Včasih najbolj nasmejani obrazi najbolj trpijo v samoti. Tokrat se ubadajte s seboj in ne z drugimi – razen pod pogojem, če jim želite pomagati in vas prosijo za pomoč. 

Letošnji avgust prinaša val nove energije in zagona, predvsem v tem tednu, saj bo nad nami 15. 8. sijala polna luna v vodnarju. Obilo planetov je v znamenju leva, kar prinaša več energije odločnosti in pa izziv samozavesti. Število 8 (avgust) nas uči, da prava samozavest ne leži v prisili ali primerjavi z drugimi. Leži v rasti in razvoju ter v zdravem povezovanju.

Kdo ste in kam ste namenjeni, sta verjetno vprašanji, s katerimi se ubadate. Ali vaša dejanja, misli in najbolj drobne geste vodijo po tej poti k cilju, ali ne? Mnogokrat mislimo, da delujemo na odločen način, pa temu ni tako. Ta teden nam bo življenje preko razočaranj postavilo ogledalo. Zato: ne obupujte! Iščite sporočilo za neljubimi dogodki, pa četudi govorimo zgolj o politem kozarcu vode. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Ste zadovoljni s svojimi dosežki?
  • Kje se vidite čez deset let?
  • Boste čez 10 let ponosni na svoja dejanja?

UGODEN ČAS ZA

  • Postavitev novih ciljev
  • Analiziranje sebe in življenja
  • Počitek

Število življenjske poti 1

Energija tedna se usmerja v poslovno sfero življenja. Kako bi lahko bili boj organizirani? Je možno, da imate preveč odprtih projektov in želja?

Število življenjske poti 2

Pravijo, da upanje umre zadnje. Je možno, da se oklepate upanja, ki je že umrlo?  Postavite si nove - seveda višje - cilje. Čas je za vaš novi jaz!

Število življenjske poti 3

Občutili boste val sveže energije. Če ste postavljeni pred odločitev, izberite tisto pot, ki vam nosi več samostojnosti in svobode.

Število življenjske poti 4

Pogovor lahko reši prav vsako situacijo, dokler sta obe (ali vse) osebi odprti drugačnemu mnenju. Bodite odprti drugačni osebi, ki ste vi.

Število življenjske poti 5

Kreativnost bo na višku! Ustvarjajte s pozitivno energijo in pazite, da ne zapadete v dvom. Uživajte v sebi in v življenju!

Število življenjske poti 6

Ne oklepajte se preteklih razočaranj. Danes niste več tista oseba, bodite pa pozorni, saj bi se lahko ''tiste osebe'' znova pojavile.

Število življenjske poti 7

Lažje boste razmišljali s trezno glavo kot rečemo, a pazljivi bodite, da ne boste pričeli komplicirati brez potrebe. Bodite sproščeni.

Število življenjske poti 8

Ljubezen je v zraku, jo občutite? Lahko bi se ponovili izzivi ljubezni do sebe, zato delajte na samospoštovanju. Uživajte! 

Število življenjske poti 9

Pretirano dlakocepstvo je denimo dobrodošlo pri razvoju zdravila. V vsakdanjem življenju pa lahko nosi ovire, namesto spodbude.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še:

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri