Numeroskop: od 12. do 18. maja 2014

Ljubezen je brezpogojna. Srce ne izbira, ampak čuti. Zato pravijo, da dekleta ljubijo barabe, in te deklice rade rečejo: ''Če ga imam pa rada.'' Kdaj pozabimo imeti radi sebe? Kdaj sebe ne spoštujemo s tem, da dovoljujemo, da smo predpražnik?

14. 5. 2014

Ljubimo lahko vsako osebo na tem svetu. Ni pa za nas dobro, da smo z vsako osebo tudi v osebnem odnosu. Kako energijo nam dajejo naši prijatelji, partner, sodelavci, sorodniki? Spomnite se na osebo, ki je sonček – take osebe naj bodo 'sestavni del' našega življenja.

Število življenjske poti 1

Odločite se, da boste dobre volje. Že takoj, ko se prebudite, za dobro jutro, naj bo to izbira za dan, ki prihaja. Ne dovolite, da kakršenkoli dogodek uniči to dobro voljo.

Število življenjske poti 2

Ko se nekaj dozdeva prezajetno ali preveč za vas, se tega lotite počasi. Napišite si načrt. Ne samo v glavi, napišite ga na papir in sledite mu. Na Himalajo se pride korak za korakom.

Število življenjske poti 3

Dovolite si kakšno norčijo. Bodite otročji. Ne jemljite vsega tako resno. Nasmehnite se, ko vam nekaj spodleti ali ste nerodni. Življenje ni tako smrtno resno. Čez 10 let bo pogled nanj drugačen.

Število življenjske poti 4

Čustva niso nikoli odveč. Ali precenjena. S tem zanikamo srečo in tudi izražamo nespoštljivost bolečini, ki smo jo kdaj čutili ... kaj šele ljubezni. Sploh veste, kaj in kako čutite?

Število življenjske poti 5

Učimo se vse življenje. Pravzaprav bi bilo bolj pravilno reči: življenje nas uči prav vsak dan. Ali smo pridni učenci ali se raje skrivamo pod klopmi in so vsega krivi sošolci?

Število življenjske poti 6

Niste agresivni, zakaj torej dovoljujete jezi, da vam prevlada? Dovolj je bilo. Čustva so prevodnik stanja duha, in ne šibkosti. Ne kažite svojih 'mišic'. Močni ste tudi, kadar jokate.

Število življenjske poti 7

Neka navada/odnos se kot pijavka še vedno nadaljuje. Zavedajte se, da sta vaša izbira in odločitev, da to dovoljujete. Spremenite svoj odnos in spremenilo se bo vse.

Število življenjske poti 8

Končno preboj in nov začetek še na področju odnosov. Svobodni ste, a vseeno pripadate. Kaj ni to najlepša ironija v življenju? Bodite prevajalnik duhovnega in materialnega ter nasprotno.

Število življenjske poti 9

Obetajo se nihanja na področju odnosov. Bodite odprti za nasvet, usmeritev, a odločite se sami. Nekdo si želi vaše pozornosti, a vi tega ne opazite. Bodite bolj odprti in sprejemljivi te dni.

Numerološki napotek

Vsa bitja smo bitja čustev. Človek, žival, rastlina ... povezujemo se med seboj. Ali izbirate osebe v svojem življenju ali imate vedno ''dan odprtih vrat'? 

LiLi SoRuM; www.lilisorum.com

Kako izračunamo število življenjske poti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri