Numeroskop od 13. do 18. 8. 2018: Ljubezen do sebe ni sebična

Numeroskop od 13. do 18. 8. 2018: Ljubezen do sebe ni sebična (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
13. 8. 2018

Lekcije 33. tedna: 

Ljubezen do sebe lahko zveni sebična, a pravzaprav se vse skriva v našem odnosu, ki ga gojimo do sebe. Zakaj so sebični ljudje uspešni? Eden izmed razlogov je, da se imajo radi in bi sebi želeli omogočiti vse. Njihove prioritete so postavljene drugače. Oni so na prvem mestu.

Velika umetnost in modrost v življenju je znati sebe ljubiti na zdrav način. Kako ste lahko na prvem mestu vi in svet? Seveda ste lahko! Samo način je potrebno najti.

Prvi korak: enakovredni ste.

Kar takoj povejmo, da nam bodo vladala čustva in občutki, katera bi lahko sicer veljala za sebična. Prav možno je, da bomo padli v vlogo žrtve. Lahko kažemo s prtom na druge in objokujemo krivico, ki se nam dogaja ali pa se krivimo za kar nismo odgovorni. Več kot dovolj bo priložnosti, da bi zapadli v manipulacijo ter igre ega.

Teden se pričenja s karmičnim datumom 13. in zaključi z 19., vmes pa so, kot veste še ostala karmična števila, 14 in 16. Nahajamo se v triintridesetem tednu, zato nihamo iz ene skrajnosti (karmični datumi) v drugo (mojstrski teden).

Vsi smo vse. Vsi smo svetloba in smo tema. Vsi smo pomembni in vsi le delec velikanske celote, v kateri se razblinjamo.

Število 8 (avgust) simbolizira rek ''tako zgoraj, tako spodaj''. Zgornja polovica simbolizira duhovno sfero in spodnja materialno. Središčna ali stičiščna točka med obema polovicama simbolizira ljubezen in luč. Ko sta polovici uravnovešeni in v harmoniji, se spremeni v znak za neskončnost.

Kaj pa je vmes? Kaj je v sredini? VI!

V središču vašega sveta ste vi. Ne igrajte (več) stranske vloge v filmu svojega življenja, sicer vas bo vesolje postavilo na stranski tir, saj si bo vaš energijski odtis razlagalo kot željo po tem. Ko ste vi močni, lahko pomagate drugim. Ko ste vi šibki, ste breme drugim. Tako enostavno je to.

Dokler sami ne ljubite sebe, ljubezni ne boste znali sprejeti.

To smo nič kolikokrat prebrali, teorijo poznamo.

Ravnajte se po vprašanju:

Kako bi ravnali, če bi se šlo za najbolj dragoceno, neprecenljivo pomembno osebo v vašem življenju? Kako bi ravnali, če bi šlo za nekoga, za kogar bi dali svoje življenje? 

Kadar venomer postavljate druge na prvo mesto in zatirate sebe, počnete ravno to: dajete svoje življenje.

KAJ ZDAJ?
Bodite samokritični in ozavestite, na katerih področjih bi potrebovali podporo in nasvet ter ju tudi poiščete. Odpustite si za vse, česar si do sedaj še niste naučili in namesto obžalovanja, energijo usmerite v ustvarjanje.

Idealen čas za duhovno rast in obenem tudi delo na svojem egu.

VPRAŠANJA V POMOČ:

Kdo je več vreden kot vi in zakaj?
Bi lahko to, kar imajo te osebe, imeli tudi vi? Zakaj ne?

Preberite odgovore. Zvenijo samozavestni ali bolj kot ne obupani?

UGODEN ČAS ZA:

Delo na sebi 

Reorganizacijo dela življenja

Postavitev prioritet na novo

Krepitev zdrave ljubezni do sebe in drugih

Zanimivost:

Zakon privlačnosti je pravzaprav del numerološke razlage opisa števila 8. 

Število življenjske poti 1

Pojavil se bo vsaj en trenutek, v katerem boste želeli racionalno rešiti občutek, katerega se nikakor ne morete otresti. Ne analizirajte. Prisluhnite mu. 

Število življenjske poti 2

Dovolj je bilo odlašanja in osredotočanja na druge. Predvsem za vas velja, da ta teden poprimite bika za roge in se lotite tistega, česar se najbolj otepate (da, tega).

Število življenjske poti 3

Sprejmite sebe in ljubite tisto, kar vam pri sebi ni všeč. Nekje je nekdo, ki vas (bi) ljubi(l) prav zato. Vesolje vas podpira v zdravljenju notranjosti. 

Število življenjske poti 4

Opaziti bi morali povečano samozavest in suverenost. Če temu ni tako, pobrskajte po možnih scenarijih vašega uma: česa se bojite? Kaj bi bilo lahko slabega?

Število življenjske poti 5

Nekdo vam lahko pomaga, a najverjetneje se ravno te osebe izogibate. Ali navade, morda obiska pri zobozdravniku? Ne izogibajte se dobrega. Varni ste.

Število življenjske poti 6

Kdaj ste nazadnje skakali po lužah? No, saj vem, da je poletje. Kdaj bi dejali, da ste bili prežeti s srečo in bili popolnoma radostni? Ustvarite si takšen teden. 

Število življenjske poti 7

Počutiti bi se morali močnejše. Če temu ni tako, bodite pozorni na svoje misli. Kakšno realnost ustvarjate z njimi? Je možno, da na nekem nivoju sebe sabotirate?

Število življenjske poti 8

Sprostite se. Odprite se opcijam, katere vam še nedolgo nazaj ne bi niti na misel prišle. Bodite spontani, razigrani in odprti. In ne pozabite se zabavati ob tem.

Število življenjske poti 9

Morda boste ravno vi najbolj občutili čustvena nihanja. Svet ni vaša odgovornost. Vi ste. Včasih je požrtvovalnost za druge v resnici tudi vzvod, da se ognemo lastni bolečini.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: