Numeroskop od 13. do 19. 11. 2017

Četrti korak do spremembe: pričnite z nečim novim!

Numeroskop od 13. do 19. 11. 2017 (foto: profimedia) profimedia
13. 11. 2017

Lekcije 46. tedna: 

Leto 2017 je čas oblikovanja nove duhovne zavesti, tako na kolektivni kot tudi na ravni posameznika. Bolj kot ste pri tem dejavni in samoiniciativni, lažje boste presegali izzive tega časa. Lekcija, ki se je v tem tednu učite je: delaj s srcem, zanesljivo in vedno znova išči prostor za rast. Tudi v kavo, ki jo na enak način kuhamo več let, lahko dodamo cimet, ingver... 

Teden Karme!

Vsa karmična števila se bodo zvrstila v tem času: 13, 14, 16 in 19. Je to slabo? Niti najmanj!

Pomembno pa je, da se tega zavedate, saj bodo morebitni spodrsljaji imeli hujše posledice, kot bi jih imeli sicer. Torej, ravnajte se po vrednotah poštenosti in iskrenosti, pa se ni za bati nove morebitne karme.

Sicer pa vas energija tedna spodbuja, da iščete ne le nekaj novega, ampak napredek. Kako bi lahko bili bolj odrasli in bolj žlahtni?

V življenju pride čas, ko dozorimo in prerasemo površno delovanje. Pride trenutek, ko je prav, da od sebe zahtevamo več in bolje ter tudi damo od sebe več in bolje.

Dajte več od sebe!

 UGODEN ČAS ZA:

-       Pričetek novih projektov

-       Tehten razmislek in preudarek o prihodnosti

-       Novo športno dejavnost

-       Duhovno delo na sebi: okrepitev lastne samozavesti in telesa

Število življenjske poti 1

Uspeh vas čaka v vodenju, zato se ne lotevajte novitet sami. Zamislite si sebe kot pionirja, ki odkriva nekaj novega in to obenem deli z okolico. Spregovorite.

Število življenjske poti 2

Ste senzibilna oseba in v temu času občutki, ki jih zaznavate, morda niti niso vaši. Opazujte sami sebe z distance. Je možno, da podoživljate tujo situacijo?

Število življenjske poti 3

Ideje prejšnjega tedna naj gredo v pogon. Zdaj je čas, da realizirate vsaj nekaj posebnih prebliskov, ki ste jih prejeli. Pričnite načrtovati že danes in nadaljujte.

Število življenjske poti 4

Stopite onkraj svojih meja. Počnite stvari drugače ta teden. Pojdite po opravkih po drugi poti in drugam. Nakupujte v drugi trgovini. Spoznavajte drugačnost. 

Število življenjske poti 5

Malo več časa posvetite domu oziroma temu, kar vi dojemate kot dom. Namenite svojo pozornost svojim dragim osebam in jih z nečim lepim presenetite.

Število življenjske poti 6

Po nekoliko bolj čustvenem tednu je čas za odmik in analizo. Česa se lahko naučite iz dogajanj zadnjih dveh mesecev? Prisluhnite svoji pamet. Ne komplicirajte. 

Število življenjske poti 7

Bolj podjetno in odločno se lotevajte zadanega, pa naj gre za tedenski nakup ali večje cilje ter projekte. Na katerih področjih ste nekoliko zaspali? Predramite se.

Število življenjske poti 8

Naučite se sprejemati nagrade za dobro delo v vseh oblikah, tako v duhovni kot materialni in čustveni, pa še kakšna bi se našla. Uravnovešajte vsa področja.

Število življenjske poti 9

Pomemben trenutek se vam obeta. Preboj in možnost preporoda. Bodite pozorni, kam vas nekako kliče vaša duša. Zato te dni ne imejte preveč natrpanega urnika.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.