Numeroskop od 13. do 19. 6. 2016

Teden bomo začeli s karmičnim številom 13, ki mu sledita še 14 in 16, ter zaključili s številom 19. Vsa našteta števila so karmična, ki nam bodo na čustvenem področju tresla hlače. Na vidiku so lekcije ljubezni do sebe ter brezpogojne ljubezni!

Numeroskop od 13. do 19. 6. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
13. 6. 2016

Obeta se nam bolj čustveno obdobje, obenem pa je možen tudi občutek otopelosti. Bodite pozorni na razliko. Morda vas nekaj ni 'minilo', kot bi po domače rekli, temveč ste preprosto preobremenjeni in se s tem ne ubadate tako intenzivno, kot bi se sicer.

Delajmo na odnosu do sebe ter opazujemo, ali smo lahko bolj brezpogojno ljubeči do drugih. Kako bi bili lahko bolj potrpežljivi do sebe?

Število življenjske poti 1

Resnica bo izjemno jasna. Obstaja možnost, da ji ne boste želeli pogledati v oči. Kritika ni potrebna, temveč sprememba. Sprejmite tista dejstva, ki vam niso pogodu.

Število življenjske poti 2

Treba se bo postaviti zase. Ne pričakujte, da vas bo nekdo ubranil ali da bo življenje poskrbelo. Lekcija ljubezni do sebe je postaviti mejo. Odločno.

Število življenjske poti 3

Vsak konec je nov začetek. Tudi ko govorimo o obdobju. Ste bili preveč preplašeni, da bi odnos ali navado končali? Se bojite zameriti se drugim? Kaj pa sebi?

Število življenjske poti 4

Nova energija vas bo obdajala, zato se ne vračajte v preteklost. Pogreta juha ni nikoli tako dobra kot sveže skuhana. Pojdite novemu življenju naproti. Zdaj.

Število življenjske poti 5

Dejanje ali besede druge osebe vas bodo zdramile. Sprejmite ogledalo. Poiščite sporočilo zase. Kaj je treba spremeniti? Krenite po novi neznani poti.

Število življenjske poti 6

Naj vam je domišljija ne zagode. Se je nekaj dogajalo v preteklosti ali se v resnici dogaja zdaj? Ne bojte se nečesa, kar se je zgodilo. Minilo je.

Število življenjske poti 7

Dogajanja okoli sebe boste dojemali zelo resno. Možen je občutek, da ničesar ne morete spremeniti. Pa je to resnično? Vedno imamo izbiro. Izberite torej.

Število življenjske poti 8

Več spontane in iskrive energije vas bo obdajalo, zato boste zlahka spregledali lekcije tega tedna. Ne odločajte se prehitro. Odločite se, ne odreagirajte. Ugoden čas za dopust.

Število življenjske poti 9

Tako kot spreminjamo svoje miselne vzorce, spreminjamo tudi svoja čustva. V tem času oprezajte za čustvi ter občutki, ki so vam bili do zdaj neznani. Prisluhnite.

Lekcije 24. tedna:

Karma je pravzaprav druga možnost. Potrudimo se tako sprejemati izzive tega tedna. Lažje nam bo, če si bomo dejali: ''Tole je popravni izpit. Kaj lahko zdaj storim bolje?''

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.