Numeroskop od 13. do 19. julija 2015

Pred nami je teden karme, ki bo razkrinkal resnico.

13. 7. 2015

Teden se začne s številom 13 in zaključi s številom 19, vmes pa so še vsa preostala karmična števila (13, 14, 16 in 19). V tem času se bomo tako ali drugače soočali z resnico, in to predvsem na področju odnosov in komunikacije.

Ena plat tega so zagotovo laži in skrivanja, prevare, goljufanja – torej, negativna plat (ne)resnice. Obstaja še ena, ki je povezana s strahom in zanikanjem. Torej, katerim delom sebe ne dovolite na plano? Kdo ste, pa si tega ne dovolite biti? Po čem hrepenite, pa si to odrekate? Tudi tako zanikate svojo resnico in sebe!

Število življenjske poti 1

Domišljija lahko ustvari prečudovite scenarije v naši glavi, ki so popolnoma iluzorni, ali pa okrepi temne misli in postanemo izjemno pesimistični. Kje med tema skrajnostma bi dejali, da ste?

Število življenjske poti 2

Preteklost vas bo dohitela. Če se niste postavili zase, se postavite zdaj. Tisto, česar se najbolj bojite, da bi se ali se je zgodilo, vam bo pogledalo v oči. Ne bežite, sprejmite.

Število življenjske poti 3

Čustva bodo prevladala. Prisluhnite jim, saj nosijo pomembno sporočilo. Bolečina je lahko opozorilo, da nekaj ni v harmoniji in ni kazen. Ni konec sveta, ste pred preobrazbo.

Število življenjske poti 4

Delujte razumno in brez večjih težav se boste prebili prek izzivov. Zaupajte svojim sposobnostim in jih udejanjite. Zdaj ni čas, da bi svoje zamisli držali zase. Zasijte. Spregovorite.

Število življenjske poti 5

Bodite pozorni na poslovnem področju. Je možno, da ste spregledali določene možnosti, ki se odpirajo pred vami? Kako bi lahko bolje organizirali svoj čas, energijo in denar? Bodite učinkoviti.

Število življenjske poti 6

In znova smo pred obdobjem zaključevanja, ki (znova) obuja preteklost. Vse, česar niste prerezali, se bo postavilo na pot. Boste zdaj zbrali moč in pogum ter ravnali spoštljivo do sebe?

Število življenjske poti 7

Nove osebe vam nosijo sporočilo. V kateri smeri se premika vaše življenje? Kakšna nova, drugačna energija vas obdaja? Je možno, da preveč dvomite o sebi? No, bodite spontani – dovolite si.

Število življenjske poti 8

Znova so odnosi na prvem mestu. Kako se obnašate do svoje notranjosti? Je razpoznavna tudi v vašem zunanjem življenju? Ste, kdor čutite, ali ste maska, ki mehansko opravlja vsakodnevno delo?

Število življenjske poti 9

Domišljija naj vas vodi na poti prek strahov in preprek. Za vse je možno najti rešitev in v vsem se skriva nekaj slabega ali dobrega. Od vas je odvisno, kateri odtenek boste iskali; dober ali slab?

Lekcije 29. tedna

Si zatiskamo oči? Bodimo pozorni predvsem na področju odnosov, ali nemara sami sebe prepričujemo o nečem, kar ni res? Druga oseba je lahko iskrena, a smo mi tisti, ki ustvarimo iluzijo. Opazujte, kaj nekdo počne, in ne samo, kaj govori.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.