Numeroskop od 14. do 20. 10. 2019: Življenje ni črno-belo

Življenje ni črno-belo, zato opustimo merila, ki so neživljenjska in nas vkalupljajo.

Numeroskop od 14. do 20. 10. 2019: Življenje ni črno-belo (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
14. 10. 2019

Lekcije 43. tedna: 

Včasih se zdi, da logično razmišljanje nasprotuje kreativnosti. Morda imate celo v svoji bližini osebo, ki vsako vašo zamisel v kali zatre. Ste morda sami skeptični in bi lahko dejali, da sami sebe sabotirate? Dogodki tega tedna vas bodo opozorili prav na to. 

Rodili smo se, da bi se učili in razvijali. Seveda se ob tem motimo, delamo napake in obenem doživljamo uspehe. Življenje ni črno-belo, zato opustimo merila, ki so neživljenjska in nas vkalupljajo. Prične pa se pri nas samih. Obljubimo sebi, da se ne bomo kritizirali, temveč raje spodbujali.

Energija tedna nas spodbuja, da ustvarjamo na odgovoren način. Uči nas potrpežljivosti. Meje obstajajo, a absolutno jih je možno preseči. Zaupajte vase, da zmorete.

V tem času se posvetite malo več zdravi prehrani in se nekoliko več gibajte. Priporočljiva je tudi meditacija in pa izrazno gibanje, pa naj gre za ples, jogo ali pa tek.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Je moje življenje dolgočasno?
  • Kako sem lahko bolj radoživa oseba?
  • Imam bujno domišljijo?
  • Sem zabavna družba?

UGODEN ČAS ZA

  • Izpopolnjevanje znanja o umetnosti
  • Okrepitev občutka notranje varnosti
  • Duhovno rast

Število življenjske poti 1

Posvetite se poslovni plati življenja. Vam čas, denar, energija, pozornost uhajajo? Kje ne dosegate rezultatov in kako to spremeniti?

Število življenjske poti 2

Ne oklepajte se nikogar in ničesar v tem času. Bodite pozorni na lastno počutje in nekoliko več počivajte. Vso pravico imate do tega. 

Število življenjske poti 3

Opogumite se in storite prvi korak. Včasih je ta del najtežji, nato pa vse steče kar samo od sebe. Zaupajte, da odlično zmorete.

Število življenjske poti 4

Pogovor z nekom ali nenavadno sporočilo vam bo odprlo oči. Morda pa le niste upoštevali vseh možnosti? Bodite odprti za ideje.

Število življenjske poti 5

Nagajivo v nov teden. Ne komplicirajte preveč preprostih trenutkov. Sprostite se in se zabavajte. Analiziranje ni potrebno.

Število življenjske poti 6

Včasih prehitro prevzame odgovornost. Morda pa le niste tako zelo krivi, kot bi vas neko želel v to prepričati? Pretehtajte znova.

Število življenjske poti 7

Obdaja vas nekoliko bolj strastna energija, zato se ne odločajte za nadure v službi temveč raje pojdite na vroč zmenek.

Število življenjske poti 8

Ljubezen bo v ospredju vašega vsakdana. Ste ljubljeni in ljubite? Kako ste lahko deležni več ljubezni in imate sebe raje?

Število življenjske poti 9

Zdelo se bo, da nihate in res boste. V tem času se boste težje trdno odločali, zato pomembnejše izbire raje preložite.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: