Numeroskop od 14. do 20. 5. 2018: Drugačnost povezuje

Ko raziskujemo drugačnost, jo najdemo tudi v sebi in največkrat ugotovimo, da si niti nismo tako zelo različni. Vsi smo na koncu dneva človeška bitja.

Numeroskop od 14. do 20. 5. 2018: Drugačnost povezuje (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
14. 5. 2018

Ti ali jaz? Ti in jaz? V slogi je moč, v tekmovalnosti razdor.  

Lekcije 20. tedna: 

Energija letošnjega leta nas uči vedno znova nove plasti povezovanja med seboj podobnimi ter med seboj popolnoma različnimi. Mnogokrat obsojamo ali pa ocenjujemo tujo kulturo, običaje, način razmišljanja in življenj na podlagi površnih opisov in mnenja nekoga drugega. Kaj pa, če bi nekoga sami spoznali in povprašali?

Drugačnost povezuje. Vsak izmed nas je v nečem drugačen od osebe poleg sebe, kaj šele na drugem koncu sveta. Ko raziskujemo drugačnost, jo najdemo tudi v sebi in največkrat ugotovimo, da si niti nismo kaj zelo različni. Vsi smo na koncu dneva človeška bitja. Vsi si zaslužimo sočutje, razumevanje in spoštovanje. Slednjega pa največkrat tudi sami sebi ne izkažemo.

V temu času bo postajalo vse bolj jasno, kdaj in kako ste sami do sebe mačehovski. Osebe, ki so izrazito nevoščljive, bodo izstopale. Čas je, da prenehamo z medsebojnimi obsodbami in se raje združimo v oblikovanju novega – boljšega – sveta. Seveda pa je prvi korak prepoznavanje slabega. Če iz košare ne poberemo gnilih jabolk, bodo vsa zgnila. Bodite previdni, s kom se družite.

VPRAŠANJA V POMOČ:

Katere osebe v vašem življenju so sočutne in umirjene?
Kdo vas vedno razume in podpira?
Koliko oseb vam na prijazen način pove, da se ne strinja z vami?
Kdo vam želi dobro, četudi v njihovo škodo?

UGODEN ČAS ZA:

-       poglabljanje odnosov

-       spoznavanje drugačnih od sebe

-       spremembe v načinu komunikacije

Število življenjske poti 1

Otrok je tako iskreno razigran, ko se mu zgodi nekaj lepega. Ta teden poskrbite za vsaj tri dogodke, katerih se boste na takšen način veselili. Čas je za vašo srečo. Povežite se z nekom iz otroštva.

Število življenjske poti 2

Vsi smo kdaj preveč previdni in si ne upamo kar na ves glas povedati kar nas v sebi tišči. V tem tednu bodite vaš lastni zagovornik in spregovorite na umirjen, vase gotov način. 

Število življenjske poti 3

Nihanja se bodo pojavila na področju odnosov z najbližjimi. Morda bo prisoten občutek, da je tujim ljudem bolj mar za vas kot vašim najdražjim. Koliko pa je vam mar za samega sebe?

Število življenjske poti 4

Idealen čas za romantično presenečenje ali kratko potovanje. Samski pozor! Lahko se prav na hitro zaljubite. Okrepite odnose s svojimi sorodniki in najbližjimi. Polepšajte jim dan.

Število življenjske poti 5

Prejšnji teden ste se morda želeli izogniti določenim spoznanjem, ki pa vam bodo zdaj zrli direktno v oči. Uporabite malo bolj analitično razpoloženje za osebnostno rast in pa učenje.

Število življenjske poti 6

Notranje se boste počutili močnejše, zato je dovolj z izgovori. Stojte v svoji polni in popolni svetlobi. Le tako vas bodo vam podobni našli. Ne bojte se odmakniti od nespoštljivih oseb.

Število življenjske poti 7

Ne iščite logike v čustvih ali odnosih. Tu ni pisanega pravila. So smernice, katere sami, kot polovica odnosa, narekujete. Vam nekaj v določenem odnosu ne diši? Spremenite pravila. Imate vso pravico.

Število življenjske poti 8

Prejšnji teden ste sprejemali in upam, počivali. Zdaj pa zavihajte rokave. Povežite se z osebami, ki so takšne, kot si vi želite biti. Pomagajte drugim in pomagali boste sami sebi. Zdaj je čas za nove vezi in odnose.             

Število življenjske poti 9

Pogovor bo potreben. Morda z njim že nekaj časa odlašate. Morda se bo potrebno opravičiti ali sprejeti nekaj, pred čim si zatiskate oči. Nič ne izgine samo zato, ker to ignorirate. Soočite se.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: