Numeroskop od 15. do 21. 2. 2016

Februar bo bolj umirjen, zato se bomo lahko bolj poglobljeno lotevali perečih tem. Teden pred nami nam bo dal veliko miselne hrane, če jo bomo le opazili.

Numeroskop od 15. do 21. 2. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
15. 2. 2016

Resnično nam polagam na srce, da si vzamemo čas in potreben mir, da razmislimo, analiziramo, se spomnimo, kaj se je res zgodilo, kako smo se počutili, kam si želimo ter kaj sploh pravzaprav počnemo v življenju. Mnogokrat se ujamemo v krog besed, ki jih govorimo, ter dejanj, ki jih počnemo – a se ne skladajo z izgovorjenimi besedami. Mnogokrat mislimo, da nekaj počnemo, pa pravzaprav to ne drži.

Ne ozirajmo se, kaj drugi govorijo in kaj počnejo. Ukvarjajmo se s seboj.

Število življenjske poti 1

Več odločnosti ter želje po premiku naprej bo prisotne. Kako se lahko izognete nepotrebnim opravkom ter izgubi časa, energije in truda? Čas je za prečiščevanje spiska svojih obveznosti ter tudi oseb, ki vam pijejo energijo.

Število življenjske poti 2

Je čas, da zaključite določen odnos ali navado? Je, kajne? V tem tednu bo to lažje. Bodite iskreni do sebe in si priznajte, iz katerega odnosa si želite ven, koga si v resnici ne želite v svoji bližini ter katere navade niso za vas dobre.

Število življenjske poti 3

Ko zapremo vrata preteklosti, lažje dihamo. Če stojimo na prepihu, smo seveda zmedeni in bi z eno nogo želeli nazaj, z eno naprej. Medtem pa nas v naši notranjosti trga na koščke. Odločite se. Naredite ta korak, naprej ali nazaj.

Število življenjske poti 4

S kom bi se lahko povezali, da bi vam pomagali? Naj gre za osebnostno rast ali živ­ljenjsko učenje ali pa morda posel ... ste v obdobju, ko vam bo ponujena roka v oporo, zato je ne spreglejte. Sprejmite ponudbo.

Število življenjske poti 5

Domiselnost premaga vse ovire, ker išče pot toliko časa, da jo najde. Prek katerih ovir vam nikakor ne uspe skočiti? Morda pa ni treba skakati? Kako bi jih lahko obšli ali pa morda, samo morda, so še kako potrebne?

Število življenjske poti 6

Strah ima velike oči, noter je pa votel. Kadar ne zaupamo vase, ne moremo zaupati v druge. Ker ste mehkega srca, vedno predolgo zaupate drugim. Kaj bi bil dovolj velik dokaz, da bi končno verjeli sebi in tujim lažem?

Število življenjske poti 7

Občutek negotovosti opozarja, da so se odprla vrata novih možnosti. Sprememba lahko prinese val svežine, ki ga še kako potrebujete. Dovolite osebam, ki so vam zelo drugačne, da podelijo svojo izkušnjo z vami.

Število življenjske poti 8

Srček si bo želel občutka topline ter varnosti. Opazujte sebe znotraj odnosov, ki vas gradijo. Preudarite svoje prioritete in opazujte, ali se jim resnično posvečate na konstruktiven način? Čas je, da ste aktivni.

Število življenjske poti 9

Razum bo na trenutke ponagajal, zato se lahko zgodi, da ne boste ravno najbolj poravnani v svoji energiji. Nič hudega, naj vam ravno to nihanje ponudi vpogled v različna obzorja in drugačne svetove.

Numerološki napotek

Kaj je res in kaj ni, sta lahko dve zelo relativni stvari, a kaj ko včasih spregledamo tista najbolj glasna dejstva. Dovolimo si dovolj časa, da sami presodimo, kaj mislimo o določeni stvari. Vzemimo si čas in potreben mir za razmislek. Ne morete globoko razmišljati, ko čakate v vrsti pred blagajno ali rdečim semaforjem. Vzemite si čas!

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preverite še, kakšen vpliv ima Sonce na vaše življenje in vaše lastnosti