Numeroskop od 15. do 21. 5. 2017

Čas je za povezovanje!

Numeroskop od 15. do 21. 5. 2017 (foto: profimedia) profimedia
15. 5. 2017

Lekcije 20. tedna: 

So naše ideje naše ali so nam jih povedali? Kaj pa želje, pričakovanja in nenazadnje mnenje o svetu, življenju in o nas samih? V kolikšni meri dovoljujemo vplivu okolice, da določa, kaj mi mislimo in kako sami sebe doživljamo?

Zgodi se, da smo hudo razočarani in močno prizadeti. Ta bolečina se lahko zareže tako globoko, da spremenimo svoje mnenje o sebi (namesto o drugi osebi). Seveda mnenje o sebi poslabšamo.

Dovolimo si potreben čas za zdravljenje. A ne pozabimo, da nobena slaba izkušnja ni vredna nas samih.

Lahko smo bili izdani, prevarani, lahko smo nekoga zelo ljubega izgubili – vse to je del življenja. Ni del nas. Mi nismo krivi, da nam je nekdo lagal, nam morda namerno škodoval – to je bila njihova zavestna izbira in odločitev.

Iz takih izkušenj se lahko veliko naučimo. Denimo, kakšna oseba mi ne želimo biti. 

Število življenjske poti 1

Spomnite se, česa ste si želeli kot otrok. Bi dejali, da ste presegli svoja pričakovanja? In kako bi jih lahko? Rodili smo se, da bi bili najboljša verzija sebe. Pogumno.

Število življenjske poti 2

Opazujte osebe, ki so verjele v vas, ko vi morda niste. Povprašajte jih zakaj. Presenečeni boste nad odgovori. Okrepite svojo lastno samozavest preko pozitivnih izkušenj.

Število življenjske poti 3

Poskusite drugačen, bolj sproščen pristop k starim izzivom. Zdaj ni čas za pogrevanje preteklosti. Izbirajte drugače, pojdite po drugi poti – srečevali boste nove ljudi. 

Število življenjske poti 4

Izjemno dober čas za druženje, obnavljanje prijateljstev in nova poslovna povezovanja. Ne dovolite, da bi vas prepričali v nekaj, česar si ne želite. Vi odločate. 

Število življenjske poti 5

Nasvet strokovnjaka, ali nekoga z veliko izkušnjami, bi bil dobrodošel. Pozanimajte se tudi o ozadju perečega dogajanja, saj (še) ne veste vsega. Pazite na podrobnosti. 

Število življenjske poti 6

Občutite svojo notranjo moč. Samo živite jo. Nobena sprememba ni potrebna, vi ste kdo ste. Podite ponosni na sebe točno takšne kot ste. Lažje boste dosegali cilje.

Število življenjske poti 7

Zdelo se bo, da vam pameti govori, da ni prav kar občutite. Ne trudite se zadušiti svojih čustev, saj ne boste uspeli. Prisluhnite. Prepoznajte. In minilo bo. 

Število življenjske poti 8

Nova energija je tu. Zdaj pa je čas, da stopite naprej, da ste aktivni in z dejanji izražate kakšna oseba ste. Stojte za svojimi besedami. Nove priložnosti so tu. 

Število življenjske poti 9

Oseba v vaši bližini vam lahko zelo pomaga prepoznati vašo lastno veljavo, zato ne odrivajte ljudi stran od sebe. Seveda še vedno pazite, da znate postaviti mejo.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite si še: 

 

 

 

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri