Numeroskop od 15. do 21. junija 2015

Najprej preglejmo odnos, ki ga gojimo sami do sebe: svojo samopodobo, lastno vrednost in šele nato odnose z drugimi.

Numeroskop od 15. do 21. junija 2015 (foto: profimedia.si) profimedia.si
15. 6. 2015

Vsak odnos raste, diha in se spreminja. Seveda se iz prav vsake izkušnje, pozitivne ali negativne, lahko nekaj (pametnega) naučimo. Izbira je le naša. Upam, da znamo preceniti tudi svoje slabše ravnanje in da se vedno trudimo biti boljši človek. Seveda to ne pomeni, da dovoljujemo žaljivo ali kakorkoli neprimerno obnašanje. Dejstvo, da imamo nekoga radi, ne pomeni, da ima ta oseba dovoljenje, da se do nas obnaša nespoštljivo.

Pomembno je, da se zavedamo, da tudi laž spada v nesprejemljivo obnašanje. Zamislimo se: kje je naša meja, kako mi doživljamo vpitje, žalitve in podobno?

Število življenjske poti 1

Imeli boste občutek, da se zadeve postavljajo na svoje mesto. Pomembno je, da veste, kaj konkretno to za vas pomeni. Kakšne pa so vaše želje? Kako bi želeli, da bi zadeve stale?

Število življenjske poti 2

Sprejmite zasluge za dobro delo in prenehajte 'pomagati' tistim, ki tega ne spoštujejo in vas morda celo zaničujejo. Odstranite tančico z oči. Kdo pravzaprav ni vaš prijatelj?

Število življenjske poti 3

Zdaj je vaš čas! Odprite okno, poglejte v nebo in recite: Vse je možno, hvala, sprejemam zdaj! Nato sanjarite o svojih najbolj nemogočih sanjah. Dovolite jim, da se izpolnijo. No, dajte ... Dajte jim dovoljenje.

Število življenjske poti 4

Nekdo vas bo dobronamerno opozoril na neko nepravilnost, ki pa bi bila lahko dolgoročno za vas zelo nezaželena. Bodite pozorni na misli, ki vas prevevajo, ko ste to vrstico prebrali.

Število življenjske poti 5

Odprite vrata domišljiji. Svoboda nam podarja tudi občutek vsemogočnosti. Svobodni ste, da ustvarjate svoje življenje točno tako, kot si vi sami želite. No, kaj bomo spremenili? Zdaj.

Število življenjske poti 6

Počasni koraki vodijo daleč, kajne? Bodite previdni. Nekaj je res preveč lepo, da bi bilo res. Razočarani boste, ko se boste soočili (ponovno) z lažmi, katerim ste že nasedli. Ste se naučili?

Število življenjske poti 7

Radi sami analizirate in se prepričate o neki trditvi, zdaj pa vas spodbujam, da ne iščete igle v senu. Sprostite se. Res ni tako zelo pomembno. Podrobnosti naj bodo čar, ne obremenitev.

Število življenjske poti 8

Čustva in znova čustva so pred vami. Katerih čustev se nikakor ne morete otresti? No, morda pa je to več kot dovolj veliko zagotovilo, da vaša duša vztraja pri tem, kar srček sporoča. V akcijo.

Število življenjske poti 9

Ste oseba načel in nikoli ne prestopite meje človeškosti. Seveda je ta meja za vsakega izmed nas drugačna in pomembno je, da od drugih ne pričakujemo enakega dojemanja življenja.

Lekcije 25. tedna

Občutek ujetosti, nemoči ali celo bolečine je opozorilni znak. Samo vaša izbira je, kako boste ravnali. Določenih odnosov ali situacij se ne da prekiniti čez noč, kot radi rečemo, a vztrajanje pri obstoječem še nadaljnjih deset, dvajset let lahko prinese resne in negativne posledice. Katere odnose je nujno treba prestrukturirati, spremeniti ali celo končati?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri