Numeroskop od 16. do 22. 10. 2017

Ta teden bomo nekoliko bolj čustveni.

Numeroskop od 16. do 22. 10. 2017 (foto: profimedia) profimedia
16. 10. 2017

Lekcije 42. tedna: 

Ljubezen nam lahko nažene strah v kosti. Lahko se bojimo, da bomo nekoga izgubili v prihodnosti. Morda se zdravimo po bolečem razočaranju. Vsi smo že kdaj bili prizadeti in ranjeni. Izziv tedna pred nami bo prepoznati sprožilce (preveč) burne reakcije, ki je povezana z bolečino iz preteklosti.

Ljubezen. Ah, ta ljubezen. Se bomo sploh naučili res imeti sebe in svet brezpogojno radi? Opazujmo, koliko predsodkov, sovraštva in napetosti je po svetu. Hitro opazimo, kajne? Pa smo enako senzibilni na negativna čustva v našem življenju?

Ta teden bomo nekoliko bolj čustveni. Lažje bomo prepoznali strah, osamljenost in hrepenenje po pripadanju. Fantastično obdobje za okrepitev odnosov z našimi najbližjimi ter obnovo tistih, ki so že zamrli. Lažje bomo zgladili nesporazume, zato se potrudimo storiti prvi korak.

Predvsem pa sebi odpustimo za vse, kar menimo, da si zasluži kritiko. Ljubezen se prične z zdravo ljubeznijo do sebe.

 UGODEN ČAS ZA:

-       Romantična presenečenja

-       Nova poznanstva ali obnovitev starih

-       Gradbena in obnovitvena dela doma

-       Duhovno delo na sebi: krepitev lastne samopodobe   

Število življenjske poti 1

Kadar ste prezahtevni do sebe ali celo jezni, sabotirate sebe. Ste oseba, ki je do sebe hitro mačehovska. Pazljivi bodite, da se na ta način ne prepričate, da niste vredni ljubezni. 

Število življenjske poti 2

Običajno se konfliktu ter glasnemu prepiru najraje izognete. V temu času bo to težje, saj vas energija spodbuja, da se postavite za sebe. Vi ste avtoriteta. Ne popuščajte. 

Število življenjske poti 3

Pot samostojnosti se lahko zdi zastrašujoča. V naslednjem tednu se bo pred vami odvila nova pot. Sedaj pa pripravite prostor novemu, ki ga prinaša. Česa ne želite več?

Število življenjske poti 4

Ne oklepajte se ničesar iz preteklosti. Zdaj je obdobje novih začetkov in samostojnega koraka naprej. Ne odlašajte, če začutite klic svoje duše. Niste se rodili, da bi čakali! 

Število življenjske poti 5

Pogovor je težko kvaliteten, če ena oseba medtem že razmišlja o nečem drugem. Bodite korektni in se osredotočite na izmenjavo informacij. Energija vas podpira. 

Število življenjske poti 6

Nekoliko bolj boste občutljivi v tem tednu, zato prisluhnite sebi in svojim občutkom. Bodite nežni in potrpežljivi do sebe. Odmaknite se od nestrpnežev in negativcev.

Število življenjske poti 7

Vzemite si več časa zase in uživajte v odmiku. Nikomur niste dolžni opravičila, če potrebujete premor. Teden zelo podpira duhovno in osebnostno rast. Prisluhnite sebi.

Število življenjske poti 8

Obeta se vam poslovno usmerjen teden, ki vam bo pomagal dvigniti lastno vrednost. Dragoceni ste. Tega ne morete spremeniti tudi, če se trudite. Sprejmite in to živite! 

Število življenjske poti 9

Prav možno je, da boste več časa namenjali ezoterični plati življenja. Prisluhnite, kam vas vodi radovednost. Pričakujete lahko prav posebno sporočilo v tem času. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri