Numeroskop od 16. do 22. 2. 2015

Stopili smo v osmi teden leta 2015, ki deluje pod vplivom števila 8 (2015 = 8). Pred nami je teden, ki nas bo opomnil, da smo mi tisti, ki držimo vajeti svojega življenja v svojih rokah in usmerjamo svoje misli, dejanja in tok energije v določeno smer. Kakšna je ta smer? Ali reagiramo ali jo usmerjamo – to je ključna in najpomembnejša razlika.

Numeroskop od 16. do 22. 2. 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
16. 2. 2015

Spomnimo se na svoje cilje in prilagodimo svoja dejanja, odločitve, vsakodnevne izbire tem ciljem, in ne le trenutni situaciji. Nismo se rodili, da bi vegetirali, in čas, ko smo čakali, da dan mine (gledali TV in jedli čips), je za nami. Bodimo aktivni. Posezimo po sanjah. Zdaj!

Število življenjske poti 1

Čas je kot nalašč, da (končno) izpopolnite zadano. Veliko več dejavnikov vas podpira, kot se zavedate, zato bodite pozorni in opazujte svoje počutje ter prikladna, na videz naključna presenečenja.

Število življenjske poti 2

Stopite iz lastne sence. Saj je nihče ne meče na vas, sami se skrivate. V ozadju je morda udobno, a vseeno gre dogajanje mimo vas, kar vključuje tudi nagrade in veselje. Pomembni ste.

Število življenjske poti 3

Prisluhnite svoji intuiciji. Nosi sporočilo in nosi opozorilo. Pred čim si vztrajno zatiskate oči? Pa saj vemo, da ignoriranje ni neki čudežni način radiranja – ne bo izginilo, če se boste pretvarjali, da ne obstaja.

Število življenjske poti 4

Uporabite domišljijo in poiščite najbolj preprosto rešitev zagate, ki je pred vami. Prav nobena učenost ali strokovnost včasih ni potrebna, le zdrava stara dobra kmečka pamet. In te imate dovolj. Izkoristite jo.

Število življenjske poti 5

Zadeve se bodo odvijale intenzivno, a počasneje, kot bi bilo vam pogodu, saj se bodo spreminjale korenito. Zdaj ni pravi čas za neučakanost, torej: potrpežljivo. ''Počasi pa zanesljivo.''

Število življenjske poti 6

Opazili boste, da ste se v zadnjih letih spremenili. Sprejmite lastno moč in dejstvo, da ne potrebujete odobravanje prav nikogar za popolnoma nič. Postavite življenje na noge in v tem uživajte.

Število življenjske poti 7

Kadar se počutimo preplašene, je vedno smiselno vprašanje: je ta strah moja previdnost in domišljija, ali je to sporočilo intuicije? In nato se potrudimo preveriti dejstva, ki bi ga lahko pomirila ali potrdila.

Število življenjske poti 8

Resnica je močna, a je le ena. Dovolj je bilo prelaganja in skrivanja. Stojte v svoji moči, v svojem bistvu in zasijte. Ta teden vam je pisan na kožo. Bodite aktivni, bodite dosledni. Naj vas ne zanese v ekstrem.

Število življenjske poti 9

Ko smo zelo jasni in odločni, se zadeve premaknejo v želeni smeri na videz kar čarobno in lahkotno. Naš lastni upor (dvomi, strah, jeza in podobno) se namreč odmakne. V tem tednu to izkoristite.

Numerološki napotek

Energija nas bo preizkušala. Ali resno mislimo, ko postavljamo cilje? Smo pripravljeni vložiti potreben čas, trud, denar in vse, kar je potrebno, da bi jih dosegli? Sploh zares vemo, kaj si želimo doseči?

Kako izračunamo število življenjske poti

LiLi SoRuM; www.lili-sorum.com