Numeroskop od 16. do 22. 7. 2018: Prepoznavanje laži

Povezujte se s sebi podobnimi!

Numeroskop od 16. do 22. 7. 2018: Prepoznavanje laži (foto: profimedia) profimedia
16. 7. 2018

Lekcije 29. tedna: 

Svet se vse bolj povezuje. Moderna tehnologija nam pri tem močno pomaga. Obenem pa je potrebna dobra mera trezne presoje, ali se nam nekdo na drugem koncu sveta preko interneta laže ali ne. No, pa saj lažejo tudi takšni, ki se z nami osebno pogovarjajo, kajne? Ključ leži v učenju prepoznavanja laži.

Nekateri laž dobesedno zavohajo na daleč. To so osebe, ki znajo zaznati neharmonijo  v energiji. Energija laži ne teče umirjeno, ni pretočna in deluje "sfiženo". Težava nastane kadar ne znamo razlikovati med energijo laži ter energijo strahu. Ko je nekdo v krču, v strahu, podobno oddaja energijo, ki ni pretočna.

KAKO PRESODITI?
Vprašanje: kako bi se počutili in delovali, če bi se počutili varni, je lahko ključnega pomena pri presoji ali se nam nekdo laže (kar velja tudi za situacijo, za katero imate občutek, da se ne b dobro končala ali pa vsaj ne tako kot bi želeli). Kateri izzid resonira? Pomislite na iztek in opazujte intuitivni uvid. Če je miren, mu zaupajte. Seveda bo morda potrebno nekaj vaje.

ČAS GLOBALNEGA ZDRAVLJENJA

Teden pred nami bo prežet energijo medsebojne podpore na globalni ravni. Denimo, sočustvovali bomo z ljudmi, ki jih ne poznamo. Prisluhnili bomo naukom drugačnih kultur in religij.

UŽIVAJTE V RAZNOLIKOSTI

Vsaka oseba je lahko naš učitelj. En drugemu smo darilo. Predajte se različnim odtenkom narodov, navad, prepričanj in… izluščite sebe.  

VPRAŠANJA V POMOČ:

Kam si najbolj želite potovati?
Katero zgodovinsko obdobje vas najbolj privlači?
Kaj bi potovali v času, če bi lahko 

UGODEN ČAS ZA:

Obnovitev razpadle zveze / prijateljstva

Zdravljenje starih ran in razočaranj

Povezovanje s tujci

Število življenjske poti 1

Obdajala vas bo nekakšna avra dobre volje. Če ste utrujeni ali nejevoljni, si tako pomagajte z ogledom dobre komedije. Doza smeha bo zelo pomagala!

Število življenjske poti 2

Se otepate nečesa te dni? Lotite se omenjene zadeve po korakih. Tako kot miška sira. Vam lahko kdo odvzame del bremena ali priskoči na pomoč? 

Število življenjske poti 3

Ne dvomite vase. Le zakaj bi? Niste se rodili, da bi zmagovali in bili najboljši v vesolju. Rodili ste se, da bi bili vi. Pristni vi. Z vsemi ''napakami'', ki to niso.

Število življenjske poti 4

Ugoden teden za večjo poslovno storilnost in boljšo organizacijo, zato ne posedajte naokoli. Kako se lahko bolje organizirate in ste bolj učinkoviti?

Število življenjske poti 5

Ste oseba, ki načeloma nima težave z odhajanjem iz situacij, ki vam ne godijo. Prav možno je, da se bo nekaj iz preteklosti (od koder ste odšli) ponovilo.

Število življenjske poti 6

Čas za nekaj novega! Ali bo to nov stil oblačenja, morda način oblikovanja las, spremembo pri prehrani ali pa morda celo večja sprememba, je vaša izbira. 

Število življenjske poti 7

Pogovor z nekom, ki je izkušen, lahko zelo pomaga – a zavedajte se, da je to njihova izkušnja. Ustvarite svojo in se izognite njihovim morebitnim napakam.

Število življenjske poti 8

Sreča se vas drži. Kakšna je vaša prva misel? Ste veseli in radovedni, kaj se bo zgodilo, se je pojavila neka posebna želja ALI ste pomislili: sreča je opoteča, nič ne bo?

Število življenjske poti 9

Igrivo v najbolj dolgočasne obveznosti tega tedna. Le zakaj si ne bi popestrili svojega vsakodnevnega življenja? Obogatite tudi svoj delovni prostor. Naj bo lepo.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: