Numeroskop od 16. do 22. 9. 2019: Razbremenite se

Pričetek tedna bomo nekoliko bolj razdražljivi.

Numeroskop od 16. do 22. 9. 2019: Razbremenite se (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
16. 9. 2019

Lekcije 39. tedna: 

Preveč dela v tem tednu bi lahko delovalo še posebno škodljivo, saj nas energije potiskajo v bolj čustvene vode. Znate razbremeniti svoj urnik brez občutka krivde, ali ravno obratno, se nikakor ne ''vzamete v roke''?

Pričetek tedna bomo nekoliko bolj razdražljivi. Prav možno je, da se bo pojavil občutek začaranega kroga, nezaupanja vase, v ljubezen, življenje, partnerja in sposobnost oziroma verjetnost tega, da se bo vse (ali nekaj specifičnega) dobro izteklo. No, pa saj se v življenju ja zgodi, da se nam vsega ne ugodi, kajne? Pa smo še kar živi in po določenem času tudi morda veseli, da se ni tako izteklo kot smo si želeli.

Opustite pričakovanja, zahteve ter vse omejitve. Predvsem porjavela prepričanja o sebi. Če pri sebi zaznate bolečino, vas ni prizadel nihče drug, niti ne situacija v kateri ste. Boli vas, da ne živite sebe, zato namesto, da bi tarnali, poiščite inovativne rešitve danemu izzivu.

Saj to je življenje. En velik izziv za drugim. Bodite raziskovalec in inovator. Kako boste na novo zgradili sebe?

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kako boste na novo zgradili sebe?
  • Kdo bo z vami, z novim jazom?
  • Kdo ne sodi več ob vas?

UGODEN ČAS ZA

  • Družabne aktivnosti
  • Smeh in igrivost
  • Zdravljenje otroštva

Število življenjske poti 1

Obudite spomine na otroštvo. Česa ste se bali? Čemu ste se upirali? Pomirite lastnega notranjega otroka. Danes niste več nebogljeni. In poskusite nekaj od naštetega. 

Število življenjske poti 2

Bodite spontani in čutni. Pred vami je idealen čas za strastne trenutke v dvoje, zato si vsaj en večer v tednu rezervirajte za nekaj čarobnega in prav posebnega.

Število življenjske poti 3

Idealen čas za nekaj romantičnega. Ne bodite preveč sramežljivi ob tem, ravno obratno. Presezite svoje meje morebitne zadržanosti in se odprite. Brez pričakovanj. 

Število življenjske poti 4

Lažje boste racionalno razmišljali, a pazite, da tako ne uničite radosti trenutka. Ne jemljite vsega preveč resno. Saj veste, kaj pravijo: nihče ne pride živ iz življenja. 

Število življenjske poti 5

Vklopite svojo domišljijo in bodite pozorni na nove poslovne priložnosti, ki se lahko pojavijo zakrinkane v pomoč starejšim ali novim sodelovanju z mlajšimi. Manifestirajte! 

Število življenjske poti 6

Energija prejšnjega tedna se nadaljuje. Sprejmite nagrade in pozitivno pozornost. Je možno, da slednja kar spolzi mimo vas? Kako se odzovete na kompliment?

Število življenjske poti 7

Obeta se val nove energije. Kot bi vas oblila svežina. Oprhajte se v energiji novih možnosti in še neraziskanih spoznanj. Uživajte ob tem. Ne analizirajte. Doživite.

Število življenjske poti 8

Povezujte na videz nepovezljivo. Ne razmejujte področij svojega življenja, raje jih združite. Večplastna oseba ste, posvetite se vsem aspektom sebe. Ste srečni, takšni kot ste?

Število življenjske poti 9

Pravijo, da je življenje to, kar sami iz njega naredimo. Kaj torej vi ustvarjate? Vzemite nove barvice in posezite po novem, platnu. Čas je za spremembo. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še:

 

 

 

 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM