Numeroskop: od 16. do 22. junija

22. 6. nas opominja, da na vsakem koraku gradimo svojo zapuščino. Se kdaj sploh zamislimo nad tem?

19. 6. 2014

Število življenjske poti 1

Čustva boste nekoliko odrinili, kompenzirali jih boste z občutkom moči, ki ga včasih (lažno) dobite, kadar nekoga odrinete od sebe. Ali si resnično želite tega ali je to pravzaprav le hrepenenje po bližini? Klic po pozornosti?

Število življenjske poti 2

Poglobite se v odnos, ki je boleč. Zakaj vztrajate? Ker se učite, ker pomagate, ker nimate poguma, da bi ga prekinili? Teden se bo začel z rezom ali preobrazbo in končal z gradnjo. Naj bo prehod iz bolečine v srečo.

Število življenjske poti 3

Zakaj menite, da poguma nimate v sebi? Okrepite se. Ne bojte se sebe in svoje lastne moči. Raje se bojte biti neodzivni, ko bi se morali postaviti na novo pot. Kolikokrat se boste še prek tuje zavrnitve učili sebi reči 'da'?

Število življenjske poti 4

Upoštevajoč druge lahko kaj hitro izgubite sebe. Kolikokrat ste zaradi odnosa, neke skupne celice, zanikali sebe? Ste pozabili, da obstajate? Kolikokrat pa ste zaradi trme izgubili osebo poleg sebe? Iskreno odgovorite.

Število življenjske poti 5

Strast do življenja teče po vaših žilah. Ogenj. Ampak vprašam se – ali življenje le raziskujete ali ga ustvarjate? Ali ponavljate nekaj, kar je zanimivo, ali ste sami kreator? Ste radovedni ali ustvarjalni? Razlika je, veste.

Število življenjske poti 6

Prevzemite odgovornost za svoja čustva. Ste utrujeni? Se počutite kot hrček v kolesu? Prekinite vedno znova ponavljajoče se čustvene vzorce. In veste, najbolj osamljeno se počutimo, kadar smo neopaženi.

Število življenjske poti 7

Spremembe v vas rade zbujajo nezaupanje. Zakaj? Zaupajte vase in v življenje, pravi preizkus zaupanja so pravzaprav nenadne spremembe. Ne komplicirajte, ne analizirajte preveč. Sprostite se v tem tednu.

Število življenjske poti 8

Čustva. Kako pa so vaša čustva? Jih racionalizirate, jih analizirate, jih zanemarjate? Kam vodijo vaša čustva? Materialno obilje (ki je prazno) ali v srce in ljubezen? Kako pa ste vi? Čustveno hladni ali izpolnjeni?

Število življenjske poti 9

Racionaliziranje čustev je vam popolnoma nerazumljivo. Nerazložljivo. Vaša naloga je naučiti bolj zmedene osebe okoli vas, kaj čustva pravzaprav so. A ne bodite 'spužva' in jih ne posrkajte vase.

Numerološki napotek

Vsak izmed nas nosi v sebi črno in belo, toplo in hladno, svetlo in temno ... Katera stran vas osebno bolj privlači?

LiLi SoRuM; www.lilisorum.com

Kako izračunamo število življenjske poti

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri