Numeroskop od 16. do 22. novembra 2015

Vztrajnost je ključnega pomena. Vsak miselni vzorec, ki ga imamo, je bil oblikovan z vztrajnim ponavljanjem.

Numeroskop od 16. do 22. novembra 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
16. 11. 2015

Torej, ko se odločimo ta vzorec spremeniti, se moramo zavedati, da brez samodiscipline in vztrajnosti ne bo šlo. Torej, odločimo se zelo natančno, kaj želimo spremeniti, katero vibracijo, način razmišljanja in delovanja in v kaj. Če ne vemo, kam gremo, ne bomo nikoli tja prišli; kar sicer samo po sebi niti ni problematično. Pobrali bomo vse smeri ob cesti, misleč, da so zaklad na koncu mavrice.

Število življenjske poti 1

Je možno, da si določene (neprijetne) izide le domišljate, da bi bili taki? Morda pa ni tako hudo? Morda pa si niste vzeli dovolj časa (ne, to se vam ne more zgoditi), da bi se poglobili v vse podrobnosti?

Število življenjske poti 2

Vložiti bo treba nekaj več truda, da bi presegli misli in način razmišljanja, tudi reagiranja, ki ste ga povzeli od drugih. Poiščite sebe in nato delujte, kot se vi počutite, in ne po pričakovanjih okolice.

Število življenjske poti 3

Spremenite način razmišljanja, delovanja, doživljanja, prebujanja, prhanja, kuhanja kave ... Ste v času, ko je zelo pomembno, da izkusite čim več različnih energij in poskušate veliko novega. Opazujte se.

Število življenjske poti 4

Naj vas vodi notranji občutek. Če je konec, žalujte in spustite. Če je začetek, delujte. Če ste zmedeni, se usedite v tišini, miru in se poslušajte. Sprašujte se globoka in morda celo provokativna vprašanja. Opazujte reakcijo in občutek.

Število življenjske poti 5

Pomagajte si z racionalizacijo za in proti. Pišite pluse in minuse in obenem spoznavajte lastne prioritete in vrednote. Niste podobni večini ljudi, niste najbolj dolgočasna oseba na tem svetu. Spoznavajte sebe.

Število življenjske poti 6

Odločnost, ki se bo zbudila znotraj vas, hvaležno sprejmite. Ustvarjali ste jo leta dolgo. Zdaj je res skrajni čas, da ste močni, mogočni in lepi v vsem, kar počnete. Govorim o notranji in zunanji lepoti. Lepi ste. Sijte.

Število življenjske poti 7

Morda se bodo prebujali občutki, katerih ne boste razumeli ali znali osmisliti. Njihov namen ni učenje, ni analiziranje, zato tega ne počnite. Doživite jih. Dovolite jim na plano in preprosto: občutite in nato bo sporočilo prišlo.

Število življenjske poti 8

Pa smo tu: pred novimi vrati! V kaj jih boste odprli? Tako je, ne sprašujem, česa si želite, kaj nosijo – kam boste vi odprli vrata? Skozi kakšen portal boste vi zakorakali? Kdo in kaj vas tam že pričakuje?

Število življenjske poti 9

Idealen čas za krepitev odnosov, za bolj pretočno in nežno komunikacijo. Posvetite se osebam, katerih že dalj niste videli, in jih objemite. Posvetite se tudi tistim področjem življenja, ki ste jih v zadnjem času zanemarili.

Lekcije 47. tedna

Zgodi se, da določena nova znanja v nas povzročijo le začasno spremembo. Kratek čas smo bolj odločni, imamo več samozaupanja in boljšo samopodobo. Kako bi to lahko bilo bolj trajno? Kako ponotranjiti to zavedanje višjih vibracij?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.