Numeroskop od 17. do 23. 12. 2018: Se znate brezpogojno ljubiti?

Vprašanje tega tedna je, ali znate brezpogojno ljubiti sebe?  

Numeroskop od 17. do 23. 12. 2018: Se znate brezpogojno ljubiti? (foto: pixabay) pixabay
17. 12. 2018

Lekcije 51. tedna: 

Dokler ne ljubimo sebe, ne bomo mogli doživeti prave predaje. Ko se ne ljubimo, en del morda zanikamo in ga hranimo ''k sebi''. Ta del le redko pokažemo. Veste, okolica ni slepa. Najverjetneje poznajo vaše napake. In veste, nekomu ste ravno zaradi teh 'napakic' najboljši na svetu. 

Življenje ni instant juha. Ne bomo odprli vrečke, dolili vroče vode in "ekola, pa smo". Zaključujemo leto odnosov, ki nam je postreglo z marsikaterim izzivom ega, strahu in pa naukom prave predanosti in povezanosti.

Kateri odnosi nas izpolnjujejo in jih želimo ohraniti, kateri pa nas bodo v tem časovnem obdobju (če se ne bodo spremenili) najverjetneje oželi do kosti? Nato pa se zavedajmo, da 10 in 20 let res mine kot bi mignil. Podobno kot za odnose, se vprašajmo za navade, učenje... Bi radi bili popolnoma enaki čez toliko časa? Kaj bi želeli nadgraditi?

V temu času se postavljajo v ospredje izzivi ljubezni do sebe.

Se imate radi točno takšne kot ste v tem hipu?

VPRAŠANJA V POMOČ:

Česa se pri sebi sramujete?

Kaj bi si želeli spremeniti v odnosu do sebe?

Kaj pogrešate v odnosih?

UGODEN ČAS ZA:

Romantična presenečenja

Kvaliteten čas s seboj

Okrepitev samopodobe

Število življenjske poti 1

Sprejmite tudi tiste plati, za katere ste mnenja, da jih ni. Ste oseba hitrih odločitev, zato v tem času uporabite vso potrpežljivost in ne zapirajte vrat, ne vihrajte in ostajajte prizemljeni.

Število življenjske poti 2

Odprite se novemu načinu razmišljanja in dojemanja sveta ter samih sebe. Če se boste vedno postavljali na drugo mesto, boste vedno čakali na svoj trenutek. Pomembni ste tudi Vi.

Število življenjske poti 3

Ponujena vam bo roka v pomoč, katero hvaležno sprejmite. Bodite odprti sprejemanju, brez da bi takoj razmišljali, kako se boste vendarle lahko oddolžili. Darilo naj bo le za vas.

Število življenjske poti 4

Dobro se boste počutili v svoji koži. Izkoristite ta čas za planiranje, organiziranje in predvsem - znebite se nepotrebnih obveznosti, navad in predmetov. Obnovite in ohranite red. 

Število življenjske poti 5

Opazujte. Kateri odnosi, navade, situacije, obveznosti, predmeti - tudi postavitev pohištva, vam jemljejo energijo, namesto, da bi jo vam dajali? Nato naredite red. Reorganizirajte. Osvežite.

Število življenjske poti 6

Spremembe so tu. Tokrat pa se življenje ne bo spraševalo ali ste pripravljeni ali ne, ali se strinjate ali ne - spremembe so tu. Obdržite noge na tleh. Ohranite mirno kri. In - spremenite se.

Število življenjske poti 7

Prisluhnite srcu in nato naj se glava oz. razum ravna po sporočilu vaše duše. In ne v obratni smeri. Mnogokrat preveč racionaliziramo in pravzaprav v pretiranem analiziranju izgubimo sebe. 

Število življenjske poti 8

Dvignil se bo nivo vaše vibracije. Več kot pripravljeni ste, da živite svojo resnico. Bodite najboljši kar ste in sprejmite tudi nagrade trdega dela. In nato dvignite nivo zahtevnosti do sebe in sprejetega.

Število življenjske poti 9

Popravite smer delovanja, kjer imate morda občutek, da energija ne teče najbolj umirjeno. Ključna beseda je umirjeno. Če je energija premočna, vam nosi sporočilo. Prisluhnite sebi. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri