Numeroskop od 17. do 23. 2. 2020: Komu in zakaj dajete moč?

Izhajajte iz točke moči. 

Numeroskop od 17. do 23. 2. 2020: Komu in zakaj dajete moč? (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
16. 2. 2020

Lekcije 8. tedna:

Notranja moč je naš lastni odsev. Nihče nam je ne more podariti, lahko pa nam jo pomaga okrepiti. Kdo v vašem življenju vas krepi in kdo obratno, šibi? Sami izbirate s kom se družite in koliko moči jim dovolite, da imajo nad vami. Izbirajte modro in izbirajte prav vsak dan! 

Nič v življenju ni večnega. Zato izbire, osebe, navade in odnosi, ki so sestavni del našega življenja danes, ne bodo tu jutri – ali pa vsaj ne v enaki obliki in intenziteti. Izbirate sami! Komu in zakaj dajete moč? Kdaj predajate svojo moč v tuje roke?

Osmi teden nam pomaga prepoznati našo lastno notranjo moč, ki pa ne potrebuje dominance in prevlade. Resnično močni ljudje živijo sebe in pustijo druge, da počnejo isto. V tem času bi se lahko zapletli v prepir z osebami, ki so izrazito arogantne, kajti naš lastni ego se bo uprl prisili. Opazujte kdo bi vam nenadoma ta teden pričel iti na živce. Deležni boste vsaj enega opomnika, kaj ste že prerasli.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Ob kom se počutite močni?
  • Kdo vas osrečuje?
  • Se bojite izgube položaja?
  • Ciljajte na višji položaj torej!

UGODEN ČAS ZA

  • Manifestiranje
  • Odločitev poslovne narave
  • Reorganizacijo urnika
  • Okrepitev samopodobe

Število življenjske poti 1

Imate srečo! Edini ste, ki naj bi v tem tednu sprejemali nagrade za svoje delo. Seveda pa bi to pomenilo tudi, da se nekoliko umirite. Bo šlo?

Število življenjske poti 2

Čas za korak naprej! Da, za tisti korak, s katerim odlašate, se ga bojite ali pa menite, da ga niste sposobni. Zaupajte v sebe. Pogumno! 

Število življenjske poti 3

Imate kup dobrih idej, ki večinoma ostanejo le ideje. Zdaj si vzemite čas in jih zapišite ter dopišite možne načrte (korake) kako jih uresničiti.

Število življenjske poti 4

Če bi menili, da je vse mogoče, če bi imeli ves potreben denar, česa bi si želeli? Veste kaj, želite si to lahko vseeno. Včasih se čudeži zgodijo.

Število življenjske poti 5

Rutina vas ubija, a žal bo ravno sedaj potrebno samodisciplina. Torej, odstranite dvom, pritoževanje in vzemite moč nazaj v svoje roke.

Število življenjske poti 6

Sledite občutku, ki vas vodi v bolj svobodne izbire. Niste se rodili, da bi se omejevali. Z ničemer in nikomur. Ni meja. Po čem boste posegli?

Število življenjske poti 7

Čustva so glasniki naše duše. Bolečina vam sporoča, da potrebuje več nežnosti, in strah, da si ne zaupate. Poslušaje sporočilom svojih čustev.

Število življenjske poti 8

So trenutki, ko življenje poseže v dogajanje in zagotovi pravičen izzid. Bodite pozorni na preobrate v svojem življenju v tem času. Pravični bodo. 

Število življenjske poti 9

Včasih nam prelepo življenje pade z neba, včasih pa ravno obratno. Nikakor ne moremo iz bede lastnih odločitev. Kako lahko spremenite svoje izbire?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.