Numeroskop od 17. do 23. 7. 2017

Prisluhni svoji intuiciji!

Numeroskop od 17. do 23. 7. 2017 (foto: profimedia) profimedia
17. 7. 2017

Lekcije 29. tedna: 

Vsak izmed nas ima svojo resnico, ki pa jo nosimo v sebi. Vsi odgovori so v nas samih in prav nikjer drugje. Do njih dostopamo preko lastnega notranjega čuta, t.i. intuicije. Izziv tedna bo: ali si zaupamo? Učili se bomo razlikovati med intuicijo in pretirano previdnostjo ter bujno domišljijo.

Ni vsaka misel, ki nas prešine in nas predrami, naravnost preroška. Mnogokrat je slab občutek, ki ga imamo, povezan z izkušnjami iz preteklosti, ki so nas prizadele. 

Intuicija je vedno mirna. Tudi ko je uvid, ki prinaša nezaželjen, je naš občutek miren. Šele reakcija na to misel je radostna ali žalostna. Strah ali nezaupanje pa že takoj nosita neprijeten občutek. Bujna domišljija nam lahko nagaja in pričara bolj slikovit prizor. Intuicija pa zgolj je. Primerjamo jo lahko z golim podatkom, brez komentarja.

Dandanes še novice niso več novice, ampak pridejo v kompletu z mnenjem, zato nam je toliko težje prepoznati intuicijo, sam uvid se nam lahko zdi preveč bled. 

Število življenjske poti 1

Ostajajte pri dejstvih, ko se odločate in uporabite domišljijo za nove ideje. Nikakor ne nasedajte sladkim besedam v tem času. Preverite. Dandanes je prkatično vse preverljivo. 

Število življenjske poti 2

Morda se bo predramil občutek trme ali želja po vztrajanju, kjer ste. Ko se boste resnično počutili varne v svoji notranjosti, bo potreba po oklepanju popustila. Dajte si čas.

Število življenjske poti 3

Dovolite si počitnice! Pošljite skrbi, vzorce pomanjkanja, manjvrednosti in ranljivost na dopust. Veste, kako se bodo imele super (nasmeh). Vi pa tudi, bi se strinjali? Z nasmehom naprej!

Število življenjske poti 4

Posvetite se osebam, za katere ste mnenja, da za njih niste dovolj poskrbeli. Mnogokrat smo sami do sebe prestrogi. Pogovorite se. Opazili boste, da okolica do vas ni tako zahtevna, kot vi sami.

Število življenjske poti 5

Imeniten čas za odmik, delo na sebi, duhovno in osebnostno rast ter čustveno zrelost. Bodite več v naravi (sami) in prisluhnite mislim & občutkom, ki običajno švignejo mimo vas. 

Število življenjske poti 6

Čas za spremembo, odločnost, učinkovitost in manifestiranje! Vzemite življenje nazaj v svoje roke. Kje imate občutek, da ste popustili? Temu se posvetite v tem času. Blesteli boste.

Število življenjske poti 7

Morda se vam bo na trenutke zdelo, da ste preveč občutljivi. Kje pa! Srce imate in to zdaj potrebuje več vaše pozornosti. Ne bodite prezahtevni do sebe in ne racionalizajte čustev. 

Število življenjske poti 8

Nekaj novega je tu! Odvisno pa bo le od vas ali se boste v to podali, ali bi želeli biti 'nebogljeni', kjer ste. Mogočna vrata pred vami se odpirajo, samo opaziti jih je potrebno.

Število življenjske poti 9

Nekdo vam lahko pomaga – zato pazite, da te osebe ne spregledate. Vi ste vedno v stanju pripravljenosti in v lastni vnemi, da bi pomagali drugim, lahko ne zaznate oseb, ki bi rade pomagale vam.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite si še: 

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri