Numeroskop od 17. do 23. avgusta 2015

Sredina avgusta nas opominja, da vedno obstaja srednja pot oziroma kompromis. Kdaj se odločimo priti naproti? In predvsem: zakaj? Morda zato, ker nas je strah zavrnitve in se avtomatsko podredimo. Morda zato, ker izhajamo iz zrele, preudarne odločitve? Smo trdni in sklepamo kompromis kot odrasla oseba ali smo preplašeni in si ne drznemo reči 'ne' ali morda celo preračunljivi in bomo to popuščanje nekoč očitali ali zanj pričakovali protiuslugo?

Numeroskop od 17. do 23. avgusta 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
17. 8. 2015

Ego deluje močneje, zato bodimo pozorni na namen svojih besed in dejanj, ne samo na to, kaj počnemo. Vedno sta zelo pomembna razlog in energija za dejanji in odločitvami.

Število življenjske poti 1

Možno je, da boste prehitri v svojih besedah in reakcijah. Predvidevati je, da boste pozneje obžalovali nagle besede ali užaljen izbruh. Saj veste, kaj pravijo, desetkrat vdihni, preden izgovoriš.

Število življenjske poti 2

Sprejmite ponujeno roko v pomoč, ki se lahko pojavi tudi v obliki nasveta. Nekomu je za vas zelo mar, čeprav tega vi (še) ne opazite. Odprite se sprejemanju dobrega in se ne zatirajte.

Število življenjske poti 3

Okrepite svojega notranjega otroka. Nikjer ne piše, da ima okolica, starejši, nadrejeni prav, vi pa se kar vedno motite. Oblikujte svoje mnenje na podlagi lastnega razmišljanja. Pomembni ste.

Število življenjske poti 4

Opustite 'trmo' in storite prvi korak. Stopite naproti osebi, s katero ste v konfliktu. Zdaj je čas za glajenje sporov in nesporazumov. Energija podpira pravičen in pošten pogovor, zato ne odlašajte.

Število življenjske poti 5

Obdaja vas val ustvarjalne energije, o kateri pa na trenutke dvomite. Niste oseba, ki bi postavljala omejitve, torej, ne ujemite se v omejen način razmišljanja. Vse je (seveda) možno.

Število življenjske poti 6

Hrepenite po trdnih temeljih. Pogrešate umirjen tempo življenje, domačnost doma. Letošnje leto je res razburkano in najbolje, kar lahko storite, je: prisluhnite mu in sledite toku. Pogumno.

Število življenjske poti 7

Zganila se bo želja po begu ali hrepenenje po spremembi. Umirite žogico. Nimate še vseh potrebnih podatkov in stvari niso take, kot se zdijo. Potrpite še vsaj kak teden pred odločitvijo.

Število življenjske poti 8

Srce vlada, razum se upira. Verjamem, da ste se (že) naučili, da je srce tisto, ki občuti, kar je res in kaj ne ter kaj ste vi in kaj je zlagano ter vsiljeno. Občutite, delujte, ljubite in bodite ljubljeni.

Število življenjske poti 9

Ne dvomite o lastnih notranjih občutkih. Zaupam, da veste, da vas še nikoli ni prevaral. Ne oblikujte prepričanj na podlagi misli strahov. Prepustite se občutku in energija vas bo vodila.

Numerološki napotek

Znamo razlikovati med razumom in dvomom? Občutimo razliko med previdnostjo in strahom? Potreba po tem, da imamo prav, vedno izvira iz ega, zatorej bodimo še posebej pozorni na svoje misli, občutke in željo po izražanju svojega prav.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.