Numeroskop od 18. do 24. 12. 2017

S polno paro naprej! Čas je, da razpremo krila. 

Numeroskop od 18. do 24. 12. 2017 (foto: profimedia) profimedia
18. 12. 2017

Lekcije 51. tedna: 

Predzadnji teden nas opominja, da se sprememba prične pri nas. Spremenimo lahko le sebe. Naslednji teden pa se bomo osredotočali na kolektivno spremembo, del katere smo. Za zdaj se osredotočimo na lasten morebiten občutek ujetosti ali zavrtosti. Čas je, da razpremo krila. 

Dobri starši vedo, kdaj je potrebno malčka 'spustiti iz rok'. Ultimativen cilj vzgoje je otroku pomagati biti samostojno bitje, ki neguje svojo unikatnost. Seveda to zveni mnogo lažje v teoriji kot je v praksi.

Tudi sami sebi smo starš. Energija, ki nas obdaja, nas opominja, da so trenutki, ko moramo sami sebe malo za ušesa in se spodbuditi k delovanju. Dovolj je bilo izgovorov in razlogov zakaj 'ne. Zdaj je čas za 'da'!

Veste, kaj se zgodi, ko premagamo strah? Ugotovimo, da sploh ni tako zelo težko…

No, dajmo... saj ni tako zelo težko. 

 UGODEN ČAS ZA:

-       nov samostojen projekt

-       prekinitev dolgoletnega odnosa

-       preureditev doma in okolice

-       Duhovno delo na sebi: okrepite svojo samozavest   

Število življenjske poti 1

Idealen čas za nov način razmišljanja in delovanja – predvsem na področjih, kjer je potrebno več natančnosti. Zgodi ste, da ste površni, ker ste preprosto prehitri.

Število življenjske poti 2

Odločno po svoje sanje! Ko si jih boste izpolnili, boste osebnostno močnejpi in kot taki, boste lažje poskrbeli tudi za svoje najdražje. Zdrava skrb zase ni sebičnost. 

Število življenjske poti 3

Povejte, ste odprti sprejemanju ali zgolj mislite, da ste? V tem času delajte na odpiranju srce in sprejemanju vsega dobrega v vaše življenje. Včasih to ni najbolj lahko. 

Število življenjske poti 4

Opozarjala sem že, da se ne oklešpajte ničesar. Zdaj pa je čas za korak v neznano in naprej. Poiščite napredek in mu sledite predvsem tam, kjer ste nekoliko zaspali. 

Število življenjske poti 5

Prilagoditi se bo potrebno in ravno v tem vas čaka nagrada in nova sprememba. Vsaka oseba, ki nam križa pot, nam podari svoj pogled na življenje. Raziskujte.

Število življenjske poti 6

Kot mali otrok, se veselite praznikov. Leto, ki prihaja bo za vas še posebej ugodno, zato se čim prej uskladite z vplivom vibracij števila 2018. Postavite se za sebe! 

Število življenjske poti 7

Kljub Veelemu decembru se nahajate v času, ko boste lažje dosegali zadano in uresničevali obveznosti. Več ''zic-ledra'' boste imeli, zato naj zabava za zdaj počaka. 

Število življenjske poti 8

Teden bo v znamenju treh s-jev: spremembe, sprostitev in senzualna energija. V življenju pride čas, ko je prav, da se posvetimo strasti, ki tli znotraj nas. Carpe diem.

Število življenjske poti 9

Posvetite se osebam, ki jih nosite v srčku in jih že nekaj časa niste videli. Teden je ugoden za ljubezen: naj gre za prvi zmenek in/ali utrditev že obstoječega odnosa.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite še: