Numeroskop od 18. do 24. 4. 2016

Pred nami je čas življenjskega učenja. Pred nami je teden, v katerem bomo tako ali drugače dvomili. Dvom ni nujno slab. Spodbuja nas, da si ogledamo določeno situacijo z različnih plati. Odpira nam drugačne poglede.

Numeroskop od 18. do 24. 4. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
18. 4. 2016

Če se odločite dvomiti, potem dvomite, da je to, kar zdaj doživljate, slabo. Dvomite, da ste dosegli svoje meje – seveda lahko dosežete veliko več. Dvomite o svojih OMEJITVAH, in ne o svojih sposobnostih.

Število življenjske poti 1

Odločen teden je pred vami, ko pričakujete več od sebe, od življenja ter od samih pogojev. Morda pa ste vi tisti, ki se ne zavedate obilja okoli sebe? Bodite pozorni.

Število življenjske poti 2

Sprejmite vse dele sebe. Tudi tiste, ki vas jih je strah. Ne bojte se, da ste nesposobni ali premalo močni. Dokler nečesa ne poskusite, ne boste vedeli, kaj vse zmorete.

Število življenjske poti 3

Pogumno stopite na novo pot. Prvi korak je sprememba razmišljanja. Komu morda po nepotrebnem darujete pomembno mesto v svojem življenju? Pozabljate nase?

Število življenjske poti 4

Nasvet vam bo zelo pomagal, zato bodite pozorni na sporočila, ki jih boste deležni v zelo različnih oblikah v tem tednu. Odprite oči, naostrite ušesa in bodite čuječi.

Število življenjske poti 5

Možno je, da vam bodo misli ponagajale. Zelo verjetno je, da boste prehitro ustvarili mnenje in se na podlagi premalo podatkov odločali. Ne domnevajte, raje vprašajte.

Število življenjske poti 6

Ne dovolite strahu, da bi vam preprečil doživljati sedanjost kot lepo. Preteklost je za vami, ne ozirajte se več. Uživajte tukaj in zdaj. Uživajte preprosto v sebi. Danes.

Število življenjske poti 7

Obdobje nihanja in sprememb. Zelo velika verjetnost je, da boste opazili odpor v sebi – ukvarjajte se ravno s tem, kar vas je zmotilo. Možen je velikanski korak naprej.

Število življenjske poti 8

Obeta se vam teden čustev in srčka. Zavedajte se, da vi izbirate osebe okoli sebe in obratno. Ne moledujte za pozornost, temveč preudarite, komu vi podarite svojo.

Število življenjske poti 9

Bi lahko našli tehten razlog, zakaj nečesa ne bi bili sposobni? Če dvomite o sebi, potem iščite razloge za ta občutek ter jih premagajte. Ne iščite potrditev.

Lekcije 16. tedna

Letošnje leto nas uči samozavesti in zaupanja vase. Bi dejali, da ste trdni v svojih prepričanjih in da jih lahko argumentirate? Na podlagi česa se odločate? Zaupate svoji presoji ali se prej pogovorite s prijatelji, mentorji? Poiščete nasvet ali menite, da vi že veste?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Vabljeni, da se nam pridružite v 60-dnevnem izzivu z osebno trenerko Hano Verdev: Vitalni v poletje

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri