Numeroskop od 18. do 24. 7. 2016

Morda se bo zdelo, da se preteklost ponavlja ali da se premikamo vzvratno. Lahko bomo imeli občutek, da je bolj kot ne od drugih odvisno, kaj se dogaja. Prepustimo. Še vedno je pomembno, da se ničesar trmasto ne oklepamo. Ne trudite se uveljaviti svoje volje.

18. 7. 2016

Obenem usmerjajte svojo pozornost naprej. Spomnite se na svoje cilje, želje in hrepenenja ter bodite AKTIVNI! Izjemno pomembno je, da vsaj razmišljamo o tem, kako bomo dosegli zadano. Četudi rezultati ne bodo vidni takoj, zaupajte, da energija deluje. Letošnje leto nas pod vplivom števila 16 predvsem uči zaupanja sebi.

Število življenjske poti 1

Pazljivo uporabljajte domišljijo. Naj vas vodi v pozitivne vode, ne po poteh dvoma ter obrambnih mehanizmov. Je res tako ali se vam zgolj dozdeva?

Število življenjske poti 2

Lotite se načrtovanja. Opazujte občutke previdnosti, dvoma in se vprašajte, ali ste nemara bili deležni podobnih besed v otroštvu. Morda pa ne držijo?

Število življenjske poti 3

Spremenite način delovanja in svojega razmišljanja. Kaj se zgodi? Kaj se zgodi, ko si (vsaj v mislih) dovolite popolno svobodo? Bodite kar najbolj drzni.

Število življenjske poti 4

Prisluhnite srcu. Vzemite si več časa za drage osebe in družino. Posvetite se sebi in počijte. Naj bo ta teden obdobje vašega srčka ter ljubezni do sebe.

Število življenjske poti 5

Resnica je lahko prilagodljiva glede na stališče posameznika. Se zgodi, da iščete določen zorni kot ali pogled, dokler vam ne ustreza? Prisluhnite.

Število življenjske poti 6

Ste v tednu manifestacije, zato bodite pozorni na svoje misli ter energijo, ki jo oddajate v okolico. Kako se vam to vrača? Opazujte.

Število življenjske poti 7

Morda se bodo stvari postavile na glavo in odvile drugače, kot ste si zamislili. Spustite. Najverjetneje bo to, kar odhaja, kaj kmalu nazaj prišlo. Mirno.

Število življenjske poti 8

Izkoristite energijo zagona na področju medsebojnih odnosov. S kom in kako se lahko povežete? Odločneje izražajte svojo resnico in svoja stališča.

Število življenjske poti 9

Odprite vrata tako preteklosti kot prihodnosti, nato opazujte, kako se ti energiji prepletata. Kaj štrli ven in ovira pretok in kaj se preliva?

Lekcije 29. tedna

Gremo naprej ali nazaj? Življenje nas preizkuša, kako zelo smo trdni v zadanih ciljih. Opazujte, ali sledite svoji smeri, delate na življenjskem poslanstvu ali se zgolj trudite nekako prebiti skozi dan.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.