Numeroskop od 19. do 25. 2. 2018: Imate številne možnosti

Znašli se boste pred razpotjem, ki pa ne bo črno – belo

Numeroskop od 19. do 25. 2. 2018: Imate številne možnosti (foto: profimedia) profimedia
19. 2. 2018

Lekcije 8. tedna: 

Veliko se govori o uravnovešanju svoje energije ter delovanju iz harmonije, a kaj, ko je leporečiti tako zelo lahko. Medtem pa marsikdo niti ne razume, kaj naj bi pomenilo vse to. V tem času bomo iskali svojo lastno pot ter identiteto, zato ne sprašujte drugih za nasvet – vprašajte raje sebe.

Naučite se odmaknit od težavne situacije do te mere, da lahko s trezno glavo odgovorite na vprašanje: 'kako se bo tole končalo?' Kadar nikakor ne uspemo najti odgovora, vprašanje spremenimo: 'kam vodijo moja dejanja, če se odločim a ali, če se odločim za b; kako lahko dodam še c?'

Namreč znašli se boste pred razpotjem, ki pa ne bo črno – belo. Več možnosti bo kot le levo ali desno, a izziv je vaš: jih boste znali prepoznati? Uspeh leži v tistih možnosti, ki na prvi pogled niso očitne. Vsi vemo, da je bistvo očem skrito, kajne? 

VPRAŠANJA V POMOČ:

Kaj bi se zgodilo, če bi opustili zadane načrte?

Kdo bi bil bolj srečen in kdo manj, če bi poslušali sebe?

Ali vaša prilagodljivost okolici prinaša srečo ali lenobo?

Kdo bi bili, če bi se lahko še enkrat rodili? 

 UGODEN ČAS ZA:

-       Spreminjanje prioritet v življenju

-       Boljšo organiziranost

-       Urejanje financ

Število življenjske poti 1

Če imate občutek, da stopate korak naprej in dva nazaj, ne bodite nepotrpežljivi. Raje se ustavite, privoščite oddih in opazujte: morda pa ne znate sprejeti nečesa dobrega?

Število življenjske poti 2

Obeta se preblisk jasnosti: na koga ali kaj zaman čakate? Razmislite, kako bi se lahko sami lotili tega, česar si želite. Najverjetneje vam bodo tisti, ki sedaj omahujejo, sledili.

Število življenjske poti 3

V vaši bližini je nekdo, ki si želi več vaše pozornosti. Predvidevati je, da te osebe ne zaznavate na tak način, zato boste morda presenečeni ob tem spoznanju.  

Število življenjske poti 4

Otrok kuha mulo le dokler ga ne pritegne nekaj bolj zanimivega. Ko boste opazili, da se oklepate nečesa starodavnega in izživetega, poiščite nekaj bolj zabavnega.

Število življenjske poti 5

Vztrajnost je lepa čednost in od predanosti se ne umre bosta nekako vibraciji vašega tedna. Prav je, da nekomu dopustite še eno možnost. Tudi sami v tem času vztrajajte. 

Število življenjske poti 6

Sprostite se. Naj skrbi počakajo, medtem, ko se vi posvetite sebi, počitku in užitku. Da, tudi užitku. Najraje najprej za vse druge poskrbite, zdaj pa je čas za vas. Uživajte v sebi.

Število življenjske poti 7

Čustva bodo pokazatelj nezadovoljstva, zato jih ne mirite – prisluhnite sporočilu, ki vam ga prinašajo. Ne sprašujte, zakaj se je zgodilo, ampak: kaj boste sedaj storili.

Število življenjske poti 8

Preko nepričakovanega dogodka se boste naučili nečesa novega o sebi. Pazite, da vam v tem času en nagajata perfekcionizem in pa ego. Tekom leta ste na preskušnji.

Število življenjske poti 9

Podjetno usmerjen teden, ki ga namenite svoji večji učinkovitosti. Dosegate rezultate, ki si jih želite? Ne? Kaj torej lahko spremenite? Bodite kar se da produktivni te dni.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite še: