Numeroskop od 19. do 25. 9. 2016

Verjamete v čudeže? Ne? Potem se lahko od njih kar poslovite.

Numeroskop od 19. do 25. 9. 2016 (foto: Profimedia) Profimedia
19. 9. 2016

Lekcije 38. tedna:

Naše lastno zaupanje bo vodilo. Kar dojemamo kot možno in kar kot nemogoče bo determiniralo dogajanje okoli nas.

Letošnje leto nas uči zaupanja in vere. Če smo mnenja, da nečesa ne zmoremo, tega seveda ne bomo niti poskusili. V veliki meri se podobno zgodi, kadar ne verjamemo, da je nekaj izvedljivo ali sploh mogoče.

Odprite meje svojega uma. Vse je mogoče. In čudež se lahko prav ta trenutek zgodi tudi v vašem življenju.

Število življenjske poti 1

Posebej za vas velja, da se odprite energiji srečnih naključij in pozitivnih presenečenj. Več ljudi vas nosi v srcu ter vam želi le najboljše, kot se vam dozdeva.

Število življenjske poti 2

Postavite trdne temelje, da bi se lahko prepustili toku. Ne podrejajte svojih potreb in osebnega mnenja pričakovanj drugim. Ohranjajte svojo suverenost.

Število življenjske poti 3

Ko se zdi, da so vaše zamisli preveč ''divje'', kaj storite z njimi? Jih pospravite v zaprašen predal z nalepko nemogoče? Ali verjamete v sebe? Zaupajte vase!

Število življenjske poti 4

Premagajte strah in poglejte globoko v svojo notranjost. Kateri spomini še vedno bolijo in zaradi katerih ste morda preveč občutljivi ali previdni? Minilo je.

Število življenjske poti 5

Resnica ne boli, lahko pa razočara. Kadar iščemo vedno znova nekaj, s čimer si zapolnimo čas, lahko spregledamo marsikatero opozorilo. Bodite pozorni.

Število življenjske poti 6

Ne bojte se notranjega ognja. Strast je tista, ki premika gore, zaupanje v sebe pa najde način, kako premagati največje izzive. Naj bo ta teden za vas odločilen.

Število življenjske poti 7

Morda se zdi, da se določene zadeve (dovolite: neumnosti) predolgo časa vlečejo. Res je. Zaključite. Dovolj je bilo. Veliko lepega vas čaka za vogalom.

Število življenjske poti 8

Končno je vaš novi Jaz tu! Samo in zgolj od vas pa je odvisno ali se že počutite tako ali ne. Opazujte občutek globoko znotraj vas. Kaj vam sporoča?

Število življenjske poti 9

Bodite pazljivi na vašo neverbalno komunikacijo. Zaradi okorno izbrane besede, seveda ne slabo namerne, lahko pride do nesporazuma. Spregovorite razločno.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.