Numeroskop od 19. do 25. oktobra 2015

Velika razlika je med tem, kar mislimo, da se bo spremenilo, ko po nečem hrepenimo, in kar se v resnici zgodi, ko se nam bi ta želja uresničila. Bi bili res srečni ali le mislimo tako?

Numeroskop od 19. do 25. oktobra 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
19. 10. 2015

Teden pred nami bo prebujal želje. Zato preudarno ravnajmo s svojo energijo. Naslednji teden (ki se prične 26. 10.) bo 44. teden pod vplivom mojstrskega števila 44/8, ki označuje mojstrstvo manifestiranja. V tem času se bodo prebudile misli znotraj nas, ki nas bodo opozarjale na vse, kar pogrešamo pri sebi. Opazujte sebe in svoje misli, kam vodijo? Kam vodijo, ko stojite v vrsti pred blagajno in jih ne usmerjate? Kam vodijo, ko se prhate in umivate zobe – zjutraj in kam zvečer? Kam vodijo, ko ste jezni, in kam, ko ste utrujeni, morda žalostni? Opazujte.

Število življenjske poti 1

Odločno ravnajte v smeri svojih sanj. Stopite na pot sebe. A ne pozabite, da ni pomemben le preboj, pomembno je ohranjat ravnovesje, harmonijo. Torej, pazite se zaletavosti. Ne reagirajte, ampak delujte.

Število življenjske poti 2

Radi prisluhnete osebam okoli sebe in se ravnate tako, kot menite, da bi jih osrečilo. Kaj točno pa bi vas osebno osrečilo? Kdaj ste se nazadnje to vprašali? In kdaj ste nazadnje glede tega tudi kaj naredili?

Število življenjske poti 3

Zaželite si nekaj do zdaj nepoznanega. Nekaj, o čemer še niste razmišljali. Vem, da imate dovolj domišljije, a zanima me pravzaprav: imate dovolj poguma, da sledite svojim najbolj drznim sanjam?

Število življenjske poti 4

Bi bilo možno, da preveč svoje moči predajate mnenju drugim? Je možno, da tuje besede v vas prebudijo previdnost, ki vodi v strah, nato pa se ne premaknete z mesta, na katerem ste? Si upate sami naprej?

Število življenjske poti 5

Ste oseba, ki resnično zna uživati. Torej, znate se predati gurmanskemu užitku oziroma trenutku. Tokrat se vprašajmo, koliko svoje energije v to vložite? Ste domiselni ali le sledite vzgibu?

Število življenjske poti 6

Znova smo v točki, ko prevzemamo odgovornost za izbiro preteklosti – a tokrat prevzemite odgovornost za izbiro vsakega dneva posebej. Kaj izbirate? Se odločate s pogledom, usmerjenim v preteklost?

Število življenjske poti 7

Spremembe in znova spremembe. Se otepate nekega novega načina razmišljanja? Morda samo malo preveč analizirate, namesto da bi preprosto občutili? Bi se lahko opazovali ta teden? Kako delujete?

Število življenjske poti 8

Srček bo ponovno živ in srečen. Prepustite se čustvom in občutite. Ne zapirajte se radosti, ne iščite razloga, zakaj bi nekaj lahko bilo narobe. Z vami ni nič narobe. Zavedajte se tega. Dragoceni ste.

Število življenjske poti 9

Razum je orodje, ki vam bo koristilo ta teden, čeprav bi morda imeli občutek otopelosti. Vse je v redu, vzemite si nekaj več časa zase. Več časa in več miru. Prisluhnite sporočilu, ki ga prinaša.

Lekcije 43. tedna

Marsikaj radi prelagamo, odlagamo, 'slučajno' založimo itd. Na energetskem nivoju so to vseeno line, skozi katere naša energija uhaja. Nato se pojavi še malo slabe vesti, pa jeza, da še kar nismo storili, in podobno. Zavihajmo rokave in se lotimo. Še vedno se je izkazalo, da je bilo potrebnega manj časa in energije, kot se nam je prej dozdevalo.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.