Numeroskop od 2. do 8. 10. 2017:

V tem tednu nas čaka nagla sprememba energije, napoveduje tedenski numeroskop.

Numeroskop od 2. do 8. 10. 2017: (foto: profimedia) profimedia
2. 10. 2017

Lekcije 40. tedna: 

Kadar življenje zelo zaniha v eno smer, je najverjetneje pričakovati, da se bo tudi ''od-nihalo'' v nasprotno. Veliko se lahko naučimo o sebi in svojem zaupanju v življenje preko lastnih odzivov. Boste zagrabili priložnost ali se upirali tistemu, česar ne morete kontrolirati? Mnogokrat se odmaknemo nepoznanemu brez tehtnega razloga. Opazujte svoje reakcije.

Vse v življenju ima svoj čas in namen, tudi VI. Teden pred nami nam bo prinesel spremembe tam, kjer se jih ne bomo nadejali. Stopamo v čas nihanja tistega, kar naj bi bilo trdno. Ne ustrašite se. Življenje raste, diha in se razvija. Nikoli v resnici ne gremo nazaj, čeprav imamo morda takšen občutek. Zato naj vam negotovost v tem času ne nažene strahu v kosti. Tovrstna obdobja nam pomagajo preseči, kar se sicer dozdeva nemogoče.

Najbolj priporočljivo bi tako bilo, da kar sami spodbudite sebe! Izkoristite to energijo, da bi (znova) poskusili dosegati višje nivoje. Dvignite svoje cilje, želje in pričakovanja. Saj veste kaj pravijo: če zgrešiš, ko ciljaš Luno, pristaneš med zvezdami. 

 UGODEN ČAS ZA:

-       Premagovanje strahov in fobij

-       Novo športno dejavnost

-       Povezovanje z Zemljo (naravo)

-       Duhovno delo na sebi: ozdravljenje neracionalnih strahov  

Število življenjske poti 1

Spremembe tega tedna najverjetneje ne bodo trajne. Če vam ne bodo pogodu, se ne obremenjujte preveč. Seveda velja opozorilo tudi v obratni smeri. Ravnajte zmerno.

Število življenjske poti 2

Največ nihanja bo prisotnega na področju medsebojnih odnosov. Pazljivi bodite v komunikaciji z osebami, ki se do vas obnašajo grozeče. Čas je, da premagate strah.

Število življenjske poti 3

Možno je, da se boste preveč osredotočili na ne najbolj pomembno opazko ali podrobnost. Potrudite se ohraniti objektivno razdaljo in razmislite, ali je res tako resno.

Število življenjske poti 4

Potrudite se biti čim bolj podjetni v tem času. Načrtno in sistematično se lotevajte obveznosti in si dopustite dovolj časa za nove projekte. Cilji naj bodo bolj zahtevni.

Število življenjske poti 5

Če ne zapremo vrat za seboj, ko odpiramo nova, stojimo na prepihu. Če boste v tem času nihali, se lahko zgodi, da se bodo zaradi prepiha oboja vrata zaprla. Odločite se.

Število življenjske poti 6

Čas je za novo. Vse. Nov način komunikacije, oblačenja, razmišljanja, način prehrane in še marsičesa. Torej, bodite inovator samih sebe. Pogumno živite svoj novi Jaz. 

Število življenjske poti 7

Obnovite odnose, ki so se ohladili. Pokličite oddaljene sorodnike, poklepetajte z bivšimi sošolci in podobno. Predvsem pa se oddaljite od oseb, ki so do vas zlobne.

Število življenjske poti 8

Čas izpolnjevanja otroških sanj, zato si vzemite dovolj časa zase. Dobro obdobje za "brainstorming" in umetniško izražanje. Posvetite se olepševanju svojega doma. 

Število življenjske poti 9

Naj vas sprememba energije, ki jo občutite, ne zmede. Nihanje uporabite, da bi se osvobodili oseb, situacij in mehanizmov delovanja, ki vas omejujejo. Okrepite se.

Preberite si še: 5 razlogov, zakaj bi morali odpustiti staršem

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.