Numeroskop od 2. do 8. 9. 2019: Kako sem lahko boljša oseba?

Zdaj ni čas za kritiziranje ali obsojanje, obžalovanje in podobno. Čas je za spremembo ter nov začetek.

Numeroskop od 2. do 8. 9. 2019: Kako sem lahko boljša oseba? (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
1. 9. 2019

Lekcije 37. tedna: 

Se novosti in sprememb veselite ali se jih izogibate? Ljudje smo si raznoliki in se zelo različno odzivamo na situacije, v katerih imamo občutek, da nimamo kontrole. Nekateri se krčevito oklepajo obstoječega, nekateri se popolnoma prepustijo, kakšni pa ste vi? Povprašajte še svoje dolgoletne prijatelje, kako bi vas opisali.

Leto 2019 je vse prej kot dolgočasno. Ego in pohlep kažeta zobe. Vsak posameznik je del večje celote in odgovoren predvsem za svoje besede in dejanja. Ozrite se v svoje besede in dejanja, kakšna so?

Zdaj ni čas za kritiziranje ali obsojanje, obžalovanje in podobno. Čas je za spremembo ter nov začetek. Obliva nas energija števila 37, ki nam pomaga prepoznati lastno čustveno nezrelost, nemoč, šibke točke, ranljivost in jih premagati. Seveda to boli in je težko, a vemo, da je vredno.

Pogovorite se z osebami, ki vas poznajo iz otroštva ali vsaj že vrsto let. Največkrat spremembe pri sebi ne zaznamo, ali pa sebe doživljamo drugače. Naj bo vodilo za ta teden: Kako sem lahko boljša oseba? 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kaj bi spremenili, če bi lahko?
  • Kdo bi si želeli biti in zakaj?
  • Kaj boste storili še danes? 

UGODEN ČAS ZA

  • Nov začetek
  • Preobrazbo in preboj
  • Inovativne rešitve dolgotrajnih težav

Število življenjske poti 1

Spremembe se bodo opazile predvsem na področju odnosov, ki so že nekaj časa v ospredju. Osredotočite se na odnos, ki ga gojite do sebe. Ste nežni?

Število življenjske poti 2

Ne bojte se biti ranljivi. Obdajte se z ljudmi, ob katerih se počutite varni. Izrazite svoje občutke in doživljanja brez nepotrebne teatralnosti.

Število življenjske poti 3

Odločitve tega tedna bodo trajne, zato izbirajte previdno. Ne nasedite pastem strahu, zaradi česar bi se bilo lažje izogniti soočenju (s seboj). 

Število življenjske poti 4

Odprite se nenavadnemu in za vas netipičnemu. Sedaj ni čas za ponavljanje preteklosti, temveč raziskovanje prihodnosti ter predvsem drugačnosti.

Število življenjske poti 5

Ne izmikajte se čustvom. Iskanje nečesa novega sedaj ni rešitev. Ključen je pogled v sebe, v preteklost in v osebe, ki v vas zbujajo občutek varnosti.

Število življenjske poti 6

Lahko bi se pojavila potreba po racionaliziranju čustev. Uporabite to energijo za spoznavanje sebe in za dvig kvalitete vas kot osebe. Bodite nežni.

Število življenjske poti 7

Podjetno se lotite osebnostne rasti, saj vas obdaja energija produktivnosti. Izboljšajte svojo organiziranost ter storilnost. Bodite aktivni!

Število življenjske poti 8

Sprejmite nagrade za svoje predano delo in obenem prepoznajte, kako bi lahko ravnali boljše v preteklosti. Čas je za zdravljenje vašega srca.

Število življenjske poti 9

Novo, novo in znova novo, noro in kreativno! Nič vas ne more zadržati, razen vas samih. Boste storili korak naprej v smeri, katera vam ni domača?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: