Numeroskop od 2. do 8. novembra 2015

Vsaka naša izbira ali odločitev je pravilna. Prosim, ne jezite se nase, češ da ste v preteklosti nekaj storili narobe. Ubrali ste morda bolj strmo, naporno pot. Življenje nam je podarjeno, da se učimo in da gradimo sebe. Zatorej niste napaka in nobena vaša izbira ni napaka.

Numeroskop od 2. do 8. novembra 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
2. 11. 2015

Kadar se odločimo, da nečesa ne bomo spremenili, in je to stvar odločitve, ki je posledica tehtanja in razmišljanj, je okej. Seveda pa, kadar gre za lenoritis, neodgovornost ali preprosto beg pred resničnostjo (ali seboj, ali čustvi nelagodja), pa se zavedajmo, da bomo slej ko prej postavljeni pred to odločitev ali pa pred nabor negativnih vplivov izmikanja.

Ne stokajmo, da nimamo moči; da ne moremo kontrolirati ali vplivati na razvoj dogodkov. Vzemimo svoje življenje v svoje roke!

Število življenjske poti 1

Dobro se boste počutili v svoji koži. Bodite čim bolj vi. Odločite se za tisto pot, ki v vas vzbuja občutek notranje moči in umirjenosti. Bodite aktivni in delujte odločno.

Število življenjske poti 2

Prisluhnite dobronamernemu nasvetu, a odločite se po lastnem občutku. Ne prelagajte odločitev v druge roke, ne iščite odgovora zunaj sebe. V vas je odgovor.

Število življenjske poti 3

Domišljija bo lahko pomagala poiskati najbolj čudovite planjave življenja ali pa naslikala največje temačne misli. Bodite vi tisti, ki usmerja misli v pozitivno smer.

Število življenjske poti 4

Majhni, a vztrajni koraki lahko vodijo daleč stran. Ste prepričani, da je smer prava? Kadar se premikamo počasi, lahko ne opazimo, da se premikamo kar nekam.

Število življenjske poti 5

Spremembe so na vidiku, a največja verjetnost je, da le v vašem načinu razmišljanja. Možno je, da si boste večkrat premislili. Sprostite energijo in dovolite, da se zgodi.

Število življenjske poti 6

Čustva bodo znova najpomembnejša. In ljubezen do sebe. Drage moje šestice, imejte se rade in spoštujte sebe, svojo pot, svojo lastno dragocenost. Kdo od vas (ali vi) je ne ceni?

Število življenjske poti 7

Resnica bo potrkala na vrata. Vaš pravi jaz bo potrkal na vrata. Zelo dober teden za učenje in pisanje, tudi poučevanje. Sprejmite mojstra v sebi, da bi lahko pomagali.

Število življenjske poti 8

Znova še en močen teden, ko je edino pravilno, da sploh ne pomislite na omejitve. Rojeni ste, da bi bili markantni, močni in mogočni. Brez ega – samo močni. Delajte na tem.

Število življenjske poti 9

Obdobje zdravljenja in tolažbe. Sprejmite objem. Prosite za objem, pomoč, razumevanje ali podporo. Vedno radi pomagate drugim, zdaj je čas, da sprejmete pozornost.

Lekcije 45. tedna

Določene zadeve so zdaj resnično stvar naše odločitve in izbire. Bomo spremenili in življenju kar prepustili, da poskrbi, ali bomo pustili, naj ostane tako, kot je? Izbira je naša in vsaka je pravilna.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.