Numeroskop od 20. do 26. 6. 2016

20. 6. 2016
Deli
Numeroskop od 20. do 26. 6. 2016 (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Te dni se soočamo z lekcijami ljubezni do sebe prek odnosa z drugimi.

Dovolimo si občutiti, a se ne utapljajmo v občutkih. Ogromno čustev, ki bodo priplavala na površje, bo potrebovalo zgolj zavedanje. Ne reakcij. Počakajte dan ali dva ter opazujte spremembe v doživljanju.

Spremembe ali dražljaji, ki nas bodo spodbujali, da vsaj razmišljamo na drugačen način, bodo v tem tednu prihajali od zunaj. Pozorni bodimo torej na sporočila in ogledala.

Opazujmo se: kaj od tega, kar želite povedati drugi osebi, pravzaprav velja za vas?

Število življenjske poti 1

Več energije boste imeli za zadane cilje, a o odločenih zadevah boste začeli dvomiti. Nič ni zapisano v kamen, zato naj vas ne bo strah premisliti si. Odprite nova vrata.

Število življenjske poti 2

Ko smo deležni 'ocene' ali opazke, ki nam ni všeč, lahko reagiramo na več različnih načinov. V tem času je zelo pomembno, da se ne odzovete z uporom.

Število življenjske poti 3

Skrajni čas je za bolj samostojno delovanje. V tem tednu se osredotočite na vse, česar si vi želite, in ne na tisto, kar se od vas pričakuje. Spoštujte svoje želje.

Število življenjske poti 4

Prisluhnite osebi, ki je imela podobno izkušnjo. Nasvet vam morda ne bo pisan na kožo, zagotovo pa bo pomemben (in drugačen) pogled na situacijo.

Število življenjske poti 5

Domišljija vam lahko nekoliko ponagaja v tem času. Uporabite jo za kreiranje rešitve. Opazujte, kdaj pravzaprav iščete izgovore, da nečesa ni treba storiti.

Število življenjske poti 6

Strah nam lahko nažene grozo v kosti. No, dajte, no, močnejši ste od katerekoli grožnje, ki se zdi prisotna, kaj ni tako? Krepite občutek varnosti.

Število življenjske poti 7

Bodite odprti za drugačen način razmišljanja, sklepanja ter delovanja in občutenja. Ljudje smo si različni in prav je tako. Ne analizirajte preveč.

Število življenjske poti 8

Čustva se bodo oglašala glasneje, zato jim namenite več pozornosti. Kako ste vi lahko bolj strpni ter potrpežljivi sami do sebe? So drugi do vas spoštljivi?

Število življenjske poti 9

Sprejmite besede drugih kot njihovo mnenje, a obdržite svoje – predvsem kadar se ne strinjate. Bodite pozorni, da ne boste preveč posploševali v tem času.

Lekcije 25. tedna

Včasih se bojimo pogovora, saj omahujemo z izražanjem svoje resnice ali stališča. Ali bi bolj držalo, da se bojimo odgovora kot pogovora? Ponovno se učimo, kako ne zavrniti samega sebe. Dogaja se, da smo raje tiho, kot da bi tvegali zavrnitev. Tako pravzaprav zavrnemo kar sebe.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.