Numeroskop od 20. do 27. 11. 2014

Teden začenjamo in zaključujemo s karmičnimi števili, pa še vmes jih je nekaj (13, 14, 16 in 19 so namreč števila, ki simbolizirajo karmični dolg). Ta čas nas opominja na nedokončano in nerazrešeno.

22. 10. 2014

Na nesporazume, ki smo jih pozabili, odrinili. Saj veste, kaj pravijo, lahko bežimo, lahko si zatiskamo oči, lahko se preselimo – nič ne bo kaj zelo drugače, kajti sebe venomer vzamemo s seboj.

Če boste imeli občutek uteži na nogah, ne zrite v uteži. Če se zadeve ustavljajo, ne odvijajo, ne krivite retrogradnega Merkurja, ampak poglejte svoja dejanja v preteklosti. Kaj nosite s seboj, česa niste v resnici predelali, dodelali, se naučili? Ne zrite v ovire, poiščite RAZLOG.

Število življenjske poti 1

Nekoliko bolj racionalno se boste lotevali zadev kot sicer. Prekrasno. Problem bo nastal, ko samih sebe ne boste več razumeli. Potrpežljivo. Kaj bi svetovali prijatelju?

Število življenjske poti 2

Pogum ni odsotnost strahu, temveč aktivnost, kljub tresočim hlačam. Ne odlašajte torej več in končno storite nekaj potez v smeri, kamor si želite že dalj časa usmeriti sebe.

Število življenjske poti 3

Dovolj ste krepki, samostojni in navsezadnje tudi odrasli, da se sami soočite z realnostjo. Realnost so dejstva. Ne prilagajajte jih več. Namen domišljije ni 'odmisliti'.

Število življenjske poti 4

Radi imate poštenost v odnosu, iskrenost in karte na mizi. Prišel je čas, da nekomu dopustite drugo možnost. Bodite previdni, a dovolite, da poskusi popraviti napake.

Število življenjske poti 5

Ne zamerite, a nimate vedno prav, ker nihče nima vedno prav. Zatorej, prisluhnite, preudarite in si morda celo premislite. Vi ste spontano bitje, sledite vzgibu in razumu.

Število življenjske poti 6

So vas prepričevali, da je le vaša domišljija to, kar ste občutili? Ni realno? Zakaj pa ne poiščete dokazov? V preteklosti ste bili bolj odločni, kaj se je zgodilo?

Število življenjske poti 7

Resnica lahko zaboli, a tudi osvobodi. Bodite iskreni in se zazrite preteklosti, za katero ste mislili, da je za vami, v oči. Ugotovili boste, da marsikaj ni bila vaša krivda.

Število življenjske poti 8

Spremembe, razvoj, razmah – razprite krila. To ni dovolj. Poleteti je treba na njih. Vdihniti svobodo, zrak in pogledati zadeve z zelo drugačne perspektive. No, pojdimo.

Število življenjske poti 9

Bodite potrpežljivi s seboj v trenutkih ranljivosti, jokavosti in čustvenosti. Doživite, nato spustite. Naj se bolečina, strah in stiska pozdravijo. Svobodni ste. Od zdaj naprej.

Numerološki napotek

Preteklost je del življenja. Neljube izkušnje, zaradi katerih smo previdni, so smerokaz, hkrati pa so lahko zavora in delujejo negativno, namesto le varovalno. Ne bojte se. Zaupajmo si, da zmoremo in da je vse tako, kot mora biti. Ker v veliki sliki življenja je seveda vse prav.

LiLi SoRuM; www.lili-sorum.com

Kako izračunamo število življenjske poti