Numeroskop od 21. do 27. 8. 2017

Ta teden počnite vse drugače kot ponavadi! 

Numeroskop od 21. do 27. 8. 2017 (foto: profimedia) profimedia
21. 8. 2017

Lekcije 34. tedna: 

Sebe vse prevečkrat iščemo v definicijah, astroloških znamenjih, opisih takšnih in drugačnih. Zakaj? Na nek način se s tem omejujemo, po drugi strani lahko kaj hitro najdemo razlog (izgovor) zakaj nečesa ne moremo. Definicija omejuje. Krepi naš občutek ločenosti; jaz sem tak, ti si drugačen. Ko pa je vendarle vsak izmed nas unikat.

Vsak izmed nas je večplastno bitje, ki se v različnih obdobjih življenja v različnih situacijah različno obnaša. Ravno to je bogastvo našega življenja: raznolikost.

Danes imamo veliko izbiro vsega, kar smo lahko. V srednjem veku ni bilo na tisoče različni barv in modelov čevljev na voljo – danes skoraj vsak dan ramišljamo, katere čevlje bomo obuli, priložnosti in vremenu primerno.

Pa znamo to raznolikost negovati v sebi? Izbirati različne vloge, osebe, načine komuniciranja ali smo bolj kot ne zasidrani v lastnih navadah, ker smo prepričani, da takšni smo in tako je prav?

Ta teden počnite vse drugače kot ponavadi! 

Število življenjske poti 1

Prava moč ne izvira iz hitre reakcije, ampak iz pristne. No, s tem ne ciljam na užaljenost. Če bi bili sami na svetu, kako bi ravnali? In kako, če bi bili zadnji na svetu? Delujte bolj umirjeno. 

Število življenjske poti 2

Včasih predolgo časa vztrajate. Kje bi dejali, da se to zdaj dogaja in zakaj? Vam ne bo čez leta škoda časa, ki ste ga zapravili, ko pa globoko v sebi že sedaj veste, kako stvari stojijo? 

Število življenjske poti 3

Znotraj sebe lahko zaznavate prav novo osebico, ki raste in se razvija. Smo v močnem letu osebnostne preobrazbe in nekateri izmed vas to močneje zaznavajo. Bodite zelo ponosni nase. 

Število življenjske poti 4

Morda se zdi bolj varno stopati po utečenih poteh in slediti zgledu. Kaj pa, če bi sami utrli novo pot in postali pozitiven zgled? Nekaj vas bo zmotilo v drugih – poiščite to v sebi. 

Število življenjske poti 5

Več igrivosti in nagajivosti boste čutili zato je idealen čas za oddih. Če niste na dopustu, si vsaj za konec tedna privoščite več prostega časa in vragolij. Napolnili si boste baterije.

Število življenjske poti 6

Lahko se zgodi, da boste nedolžno opazko vzeli preveč resno; možno je, da se bodo znova sprožili stari strahovi. Pa kaj! Mirno jih preusmerite drugam. Vse je v redu, varni ste. 

Število življenjske poti 7

Prepoznajte osebe, ki vas poiščejo samo, ko vas potrebujejo. Zdaj je idealen čas za manjšo čitko na področju prijateljstva. Osebe, ki to niso, naj odidejo naprej in stran od vas.

Število življenjske poti 8

Bolj čustveni boste kot sicer in si lahko neuspeh bolj ženete h srcu. Kaj pa je neuspeh? Kako bi vi definirali uspeh? Opazujte ali dosegate svoja ali tuja pričakovanja. Le eno je uspeh.

Število življenjske poti 9

Misli niso vedno v skladu z našimi občutki, jih pa zelo rade sprožijo. Opazujte, kateri mehanizmi vas prepričujejo, da niste dovolj dobri in česa se bojite. Ničesar ne boste izgubili.

 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.