Numeroskop od 21. do 27. 9. 2015

Kdaj in kako ste si nazadnje vzeli čas zase?

Numeroskop od 21. do 27. 9. 2015 (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
21. 9. 2015

Lahko se preselimo na konec sveta, sebe bomo vzeli s seboj in z begom ne bomo rešili ničesar. To mnogokrat slišimo. Prebrali smo tudi, da so vsi odgovori znotraj nas. Teorija je enostavna, a kaj ko ni tako preprosto slišati svojega glasu in prepoznati odgovor. Mnogokrat je odmik pravzaprav beg – ker pred seboj ne moremo pobegniti, se vrtimo v krogih kot maček, ki lovi svoj rep.

Prenehajmo. Preprosto ustavimo se in prisluhnimo. Seveda bodo prišle na plano tudi zadeve, ki morda niso naša resnica ali pač? Vsi nosimo v sebi določena prepričanja, na katera ne bi bili ponosni. Pomembno je, da jih prepoznamo, saj vplivajo na nas ne glede na to, ali jih odobravamo ali ne. Zavest o pomanjkanju, misli o več ali manjvrednosti in podobno so del ega, ki ga imamo vsi. Običajno vemo veliko več povedati o drugih kot o sebi. Mnogo bolj razumemo tuje vzorce, kot svoje – kaj ni čas, da bi preprosto spoznali tudi sebe?

Število življenjske poti 1

Ko se boste umirili, bo energija lepše in lažje tekla. Ko si boste dovolili priznati, česa vas je strah, se bodo zadeve lahko začele celiti in zdraviti. Pomembno je, da se vam ne mudi.

Število življenjske poti 2

Naj energija steče in naj se zadeve zgodijo. Ne upajte, da bo vsem všeč, kar počnete, ali da vam bo vedno nekdo pomagal pri koraku naprej. Sami se odločite. Nato pa naj se zgodi.

Število življenjske poti 3

Prisluhnite občutku, in ne razumu. Strah ima lahko velike oči in doživljamo ga kot zelo realnega. Vprašajmo se, ali resnično tako čutimo, ali si zgolj občutek tako razlagamo?

Število življenjske poti 4

Bodite podjetni. Lotite se doseganja ciljev in se ne osredotočajte na možne ovire. Vedno se lahko zadeve zadnji hip obrnejo in se spremenijo. Ko boste zaupali vase, vam bo uspelo.

Število življenjske poti 5

Ni dovolj le, da uživate v trenutku. Uživajte v življenju. V sebi. V vsaki izbiri, dejanju in tudi obveznosti. Bodite zvesti sebi in svojim izbiram, ne glede na to, kako so drugim po godu.

Število življenjske poti 6

Pred vami je val nove energije. Kam jo boste usmerili? V še en poskus ali v nekaj novega? Kolikokrat ste že (znova) poskusili, da ste prišli do enakih rezultatov? Je bilo (končno) dovolj?

Število življenjske poti 7

Prisluhnite. Ne odmikajte se vase, temveč raje prisluhnite tudi drugi plati zgodbe in drugim osebam. Nekdo v vaši bližini je imel podobno izkušnjo – prisluhnite; sporočilo vas čaka.

Število življenjske poti 8

Intuicija naj vas vodi. Razum je dobrodošel usmerjevalnik, naj pa ne bo razsodnik. Raziščite svojo vlogo in doprinos v odnosih. Pomembno je, da so zadeve v harmoniji in ravnovesju.

Število življenjske poti 9

Pred vami je teden domiselnosti. Torej, naj meje zginejo in sprostite domišljijo. Bodite igrivi, ustvarjalni in preprosti tisti vi, ki si niste že dalj časa dovolili biti. Kdo ste v svojem srcu?

Lekcije 39. tedna

Ne bom vprašala, ali si vzamete čas zase, ampak kdaj in kako ste si ga nazadnje vzeli? Nadejam se, da si redno jemljete kakovosten čas zase. Vsak pri sebi bo imel možnost raziskovati, kaj je kakovost, ki jo potrebuje.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.