Numeroskop od 23. 2. do 1. 3. 2015

Kadar smo ujeti v vsakodnevne obveznosti, dolgočasno rutino in pa hiter tempo življenja, običajno spregledamo droben glasek, ki nam prigovarja, da je namen življenja več kot le še en dan za nami.

Numeroskop od 23. 2. do 1. 3. 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
23. 2. 2015

Notranji občutek izpolnjenosti, mir & občutek varnosti so sladkoba življenja. Pot in način, kako jih doseči, pa je za vsakega izmed nas drugačna. Kakšna je vaša? Sploh zares vemo? In ji sledimo?

Število življenjske poti 1

Čas je kot nalašč za ogromen korak naprej. Za tak skok pa je treba spustiti iz rok vse, kar nas teži ali omejuje. Prepada ne bomo preskočili z utežmi in polnimi rokami krame. Spustite.

Število življenjske poti 2

Naj odide, kar ni za vas dobro. To ne pomeni, da se usedete na stopnice in čakate, da mine nevihta. Ne, to pomeni, da je odločitev vaša, da je bilo preprosto dovolj, in odidete naprej.

Število življenjske poti 3

Domišljija je vaša najboljša prijateljica in lahko tudi največja ovira. Kdaj vas torej usmerja in kdaj podpira? Naj teče vedno v pozitivno smer – to pomeni, naj išče rešitve in nikakor ne ovir.

Število življenjske poti 4

Odgovornost je treba prevzeti za svoj delež in se nato prenehati dobesedno valjati v občutkih krivde. To ni produktivno in nikomur ne koristi. Okej, nekaj ni v redu – kako boste to popravili?

Število življenjske poti 5

Spremembe, ki si jih želite, so dosegljive. Potrudite se poiskati čim več različnih načinov, kako jih doseči. Ne zagrabite kar prve možnosti, ki bo prišla mimo, ker ni nujno najboljša. Počasi.

Število življenjske poti 6

Srček naj ima glavno besedo v teh dneh. Je srečen ali se le pretvarja, da je vse v redu? Zaupajte mi, kaj vse ni v redu? Kar dovolite si povedati vse, kar vas teži. Odprite Pandorino skrinjico.

Število življenjske poti 7

Učimo se vse življenje in teden pred vami bo postregel z lekcijo iz šole življenja. Ne, ne bojte se. Preprosto bodite odprti učenju in asimiliranju novega znanja in sposobnosti. Vse je v redu.

Število življenjske poti 8

Velikokrat ste svoje sposobnosti uporabljali bolj za blaginjo drugih kot sebe. Zdaj se sprostite in dovolite življenju, da uravnovesi, kar ste dajali s tem, kar prejemate. Dovolite si sprejeti dobro.

Število življenjske poti 9

Potrudite se opaziti čarobnost življenja in sprejmite čudeže, ki so vam položeni dobesedno pred noge. Ne hodite okoli v naglici. Lahko bi jih nemara pohodili. Užijte vsak trenutek posebej.

Numerološki napotek:

Zaključujemo prvi cikel 9 tednov – kaj nam prinaša? Česa nas uči? Ne tavajmo in ne dirkajmo brezglavo naokoli. Opozorila in sporočila, uvidi in namigi so okoli nas. Potrudimo se jih poiskati in nato tudi upoštevati.

Kako izračunamo število življenjske poti

LiLi SoRuM; www.lili-sorum.com