Numeroskop od 23. do 29. 10. 2017

Prvi korak do spremembe: misel je le misel in jo lahko spremenimo.

Numeroskop od 23. do 29. 10. 2017 (foto: profimedia) profimedia
23. 10. 2017

Lekcije 43. tedna: 

Veliko se govori o naših podzavestnih mehanizmih in kako vplivajo na naše življenje. Naši miselni vzorci delujejo na podlagi naših spominov, ki pa so seveda čustveno obarvani. Sestavni del teh mehanizmov je misel, ki pa je le misel in jo kot tako lahko spremenimo. Premislite si!

Življenje je pravzaprav učenje. Spreminjamo se v vsakem trenutku, kot tudi naše okolje. Nesmiselno se je oklepati načel, ki jih je prerasel zob časa. Koliko zastarelim prepričanjem se danes nasmihamo? Kaj vse so včasih verjeli in nam je danes naravnost smešno, če ne primitivno. A to je življenje. Rastemo, razvijamo in učimo se. Zakaj bi torej delovali po istih vzorcih?

Podzavest je seveda težje dostopna, a nikakor ne skrita. Opazujte svoje reakcije, delajte na sebi. V tem času prebirajte knjige o osebnostni rasti, duhovnosti in ezoteriki. Naj vam pomagajo spremeniti notranje zapise, ki so preprosto zastareli. 

 SEDAJ JE UGODEN ČAS ZA:

-       Spreminjanje miselnih vzorcev

-       Učenje, izpit ali izpopolnjevanje

-       Pisanje spominov in dnevnika

-       Duhovno delo na sebi: ozaveščanje potlačenih čustev

Število življenjske poti 1

Podjeten teden, zato ne zapravljajte svojega časa. Odpovejte nepotrebne obveznosti in se posvetite lastnemu razvoju. Kaj je pravzaprav uspeh za vas in kako ga boste dosegli?

Število življenjske poti 2

Mnogokrat postavljate druge na prvo mesto. V tem času se potrudite izklopiti to navado. Zavestno se postavljajte v energijo sprejemanja dobrega. Malo bolj čustven čas.

Število življenjske poti 3

Lahko bi vas opisali kot neusahljiv vodnjak idej in zamisli. Izkoriste energijo, da bi zase odpirali nove poti. Iščite nove priložnosti za uspeh in izpolnitev želja. 

Število življenjske poti 4

Nepričakovan pogovor ali nasvet vam bo pomagal ugledati drugačno plat situacije. Ne vztrajajte pri svojem, ne da bi prisluhnili drugi plati. Naučili se boste o sebi. 

Število življenjske poti 5

Nagajivo obdobje, v katerem naj bodo skrbi prepovedane. Spontana energija vam bo pomagala pri premiku. Pozorni bodite, da boste z odločitvijo rasli, ne le nekaj spremenili.

Število življenjske poti 6

Možno je, da se bo dvignil strah izpred časa nazaj. Pa kaj! Ali ste se nemara preslikali v preteklost? Namesto da hranite strah, okrepite temelje, ki vam dajejo varnost.

Število življenjske poti 7

Nihanje in neodločnost ne bosta nič nenavadnega v tem času. Dopustite energiji, da niha. Proti koncu tedna boste lažje bolj racionalno razmišljali. Čas je za oddih. 

Število življenjske poti 8

Čustva vas bodo vodila v odločitvah, zato bodite predvsem ljubeči do sebe. Okrepite mišice zdrave ljubezni do sebe s postavljanjem nekaj novih navad v svojem življenju.  

Število življenjske poti 9

Odličen čas za vse, kar je povezano z ezoteriko in vašim poslanstvom. Pojdite na predavanje, družite se s podobnimi osebami, prisluhnite klicu svoje duše. Vaš čas je sedaj.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri