Numeroskop od 23. do 29. 4. 2018: Čas za postavitev novih drznih ciljev

S polno paro naprej!

Numeroskop od 23. do 29. 4. 2018: Čas za postavitev novih drznih ciljev (foto: profimedia) profimedia
23. 4. 2018

Lekcije 17. tedna: 

Prikličite si v misli mačjega mladička, ki se v krogih podi za svojim repkom. Je že res, da je osredotočen na cilj in da ga lahko ujame. Vendar, ali mislite, da se zaveda, da lovi samega sebe?

Tudi mi smo kdaj podobni temu mucku. Lovimo pravzaprav sami sebe in se vrtimo v krogih. 

Obdaja nas močna energija manifestiranja, zato si vzemite čas, da bi pregledali, pretehtali in znova premislili svoje cilje. Česa si v resnici želite? Vas je morda kak cilj vmes minil? Preudarno izbirajte. Ker je vaše življenje o čemer odločate. 

Vsak dan, ki je izgubljen, je odšel. Zveni morbidno? Ko smo mladi, nam je vseeno. Prikličite si v misli osebe v domu za ostarele, ki so na raznovrstnih napravah odvisne od pomoči (in žal vse prevečkrat prijaznosti) zaposlenih. Kaj mislite, kaj bi oni dali za še en dan dobrega počutja ter vitalnega telesa?

Nahajamo se v tednu, ki nam bo urno postregel s spremembo. Zaključili ga bomo s polno Luno v znamenju škorpijona, zato prisluhnite sebi. Zdaj ni čas za limonade in zapravljanje časa. Zdaj je čas za postavitev novih drznih ciljev. Pa dajmo!

VPRAŠANJA V POMOČ:

Kaj menite, da je nemogoče? No, kako pa bi to vseeno bilo možno?
Bi sebe ocenili kot osebo strasti?
Kdaj ste bili nazadnje resnično strastni?

 UGODEN ČAS ZA:

-       Premagovanje sramežljivosti

-       Bolj drzen način oblačenja

-       Spremembo prepričanj

Število življenjske poti 1

Ste oseba, ki rada išče nove poti in pričetke. Vzemite si čas za žetev svojih uspehov. Kdor je vedno usmerjen samo naprej, spregleda svoj lastni učinek, ki ga ima na svet.  

Število življenjske poti 2

Če vas v preteklih tednih ni bilo strah spustiti od sebe oseb, ki za vas niso dobre, vas bo življenje v tem tednu nagradilo z izjemnimi novimi poznanstvi. Bodite odprti.

Število življenjske poti 3

Pravijo, da pogovor lahko reši vse. Povejte, kdaj ste se prijazno s seboj pomenili o lastnih željah, o sanjah in pritožbah? Kako bi se vi sami sebi o sebi pritožili? 

Število življenjske poti 4

Kdaj ste se nazadnje pohvalili? Ste oseba, ki je ponosna na sebe in svoje dosežke? Ta teden bodite radostni in ta občutek bo priklical več uspeha k vam. Zaupajte v nemogoče. 

Število življenjske poti 5

Umirite se. Sprememba – če ni dosledno izvedena – vas bo samo izčrpala (spomnite se na mucka, ki lovi svoj lastni rep). Iz kroga pridemo ven tako, da se ustavimo.

Število življenjske poti 6

Bodite spontani in drzni ter preprosto opazujte, kako se različne sestavljanke sestavljajo. Prav nič nenavadnega ne bi bilo, če bi se sestavile na povsem nepričakovan način. 

Število življenjske poti 7

Čustva naj bodo usmerjevalnik vaših odločitev v tem času. Je že res, da ste načeloma bolj racionalna oseba, a kaj, ko je sreča pravzaprav občutek. Občutite jo torej.

Število življenjske poti 8

Ko dvignemo kvaliteto sebe, se dvigne kvaliteta okolice. Ne bodite nepogrešljivi v službi, v odnosu s partnerjem – bodite nepogrešljivi sami do sebe. Ne zanemarjajte se več!

Število življenjske poti 9

Odločnost je lepa čednost. Ko smo odločni, sporočamo, da točno vemo, česa si želimo. Saj veste, kajne? Samo včasih to nekoliko preveč sramežljivo poveste. Kar pogumno!

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: