Numeroskop od 23. do 29. marca 2015

Svet postaja celota, povezuje se in odpira. Sprejmimo drugačnost. O, ne, ne kimajmo, da to počnemo – raje se vprašajmo, ali nemara kritiziramo navade, običaje drugih? Če le ena sama kritika pride iz vaših ust, ne sprejemate drugačnosti, temveč jo sodite. Recimo bobu bob, kajne?

Numeroskop od 23. do 29. marca 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
23. 3. 2015

Marsikdaj se ne zavedamo svojega početja, zato se ta teden opazujmo – svoje reakcije, mnenja, ton glasu in podobno.

Število življenjske poti 1

Spreminjate pogled na temeljna prepričanja v življenju. Nič ni zapisano v kamen, tudi vaše misli ne. Vedno imamo pravico premisliti si – mi, seveda pa tudi druga oseba. Dopustimo.

Število življenjske poti 2

Čakate, da se spremembe zgodijo in jih sprejmete, ali jih sami pravzaprav kdaj tudi sprožite? Ne bodite le opazovalec življenja, temveč bodite ustvarjalec svoje realnosti. Danes. Zdaj. Vedno.

Število življenjske poti 3

Poslušajte svoj srček. Nima vedno razum prav. Prisluhnite sebi in ravnajte tako, da boste vi srečni. Niste grdi, niste zlobni in niste sebični, če ste se odločili storiti nekaj lepega zase.

Število življenjske poti 4

Ste oseba, ki si pomaga z razumom, kadar se sooča s spremembami, dvomi, nihanjem, čustvi ali z nepoznanim. Morda pa lahko vprašate? Vedno je okoli nas nekdo, ki ima več izkušenj kot mi.

Število življenjske poti 5

Ni dovolj le zamisel, potrebna je akcija in v tem tednu bo več kot dovolj priložnosti za to. Bodite na preži za novimi možnostmi sodelovanja, tako poslovnimi kot na prijateljski ravni.

Število življenjske poti 6

Zdi se, da znova zapirate vrata. Pa se sprašujete, zakaj ta vrtiljak, ki se vedno znova zatika na isti točki? Česa se pravzaprav vi učite? Morda pa ni krivda nikjer drugje. Morda je tole lekcija.

Število življenjske poti 7

Nova vrata se odpirajo pred vami – boste zakorakali skozi ali boste analizirali? Ne dovolite svojemu umu, da prevzame kontrolo in zahteva popolnost. Vi ste unikat in ste popolni, zdaj pa gremo naprej.

Število življenjske poti 8

Prisluhnite intuiciji. Iskali ste nove možnosti, odprta vrata, dobrodošlico – kaj mislite, je možno, da pogledujete v napačna vrata? Morda le ne gledate v pravi smeri. Ozrite se okoli.

Število življenjske poti 9

Domišljija je naša sopotnica, kjerkoli smo. Kako uporabljate svojo? V tem času naj bo vaša najbolj pozitivna in sončkasta prijateljica. Dovolite ji spodbudno besedo in vero v čudeže.

Numerološki napotek

Vemo, vse ima svoj prostor, čas in namen. Vsaka rastlina, bitje, situacija, odnos. Koliko ciljev, namenov in pomenov se je spremenilo – samo v marcu? Bodimo odprti za različne poglede na svet.

Kako izračunamo število življenjske poti

LiLi SoRuM; www.lili-sorum.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri