Numeroskop od 23. do 30. 9. 2018: Čas za zdravljenje otroštva

Energija 39. tedna nas opominja, da danes nismo več nemočen otrok in da se lahko v kateremkoli trenutku pričnemo spreminjati.

Numeroskop od 23. do 30. 9. 2018: Čas za zdravljenje otroštva (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
24. 9. 2018

Lekcije 39. tedna: 

Radost je včasih redkost. Tista iskrena, čista radost srca, ko kar prekipevamo od užitka, da smo, kdor smo. Ko smo zaljubljeni, smo lahko prikupno zmedeni in je lahko mozolj na nosku kar konec sveta, a to smo mi. Ne zatiramo sebe in svojega doživljanja. In potem nam oseba naše ljubezni nameni nasmeh, pa se kar stopimo in vse na svetu je tako lepo. Kdaj je bilo pa za vas na zadnje tako lepo?

Ko znamo biti zaljubljeni sami vase in v življenje, je vsak dan lep.

 Se še znate tako veseliti kot bi se otrok?

Veliko se govori o negovanju notranjega otroka. Opazimo lahko motivacijske citate, ki nas spodbujamo, da gledajmo z očmi otroka. Marsikdo temu oporeka, češ, da se spodbuja k otročjemu obnašanju.

Pustimo zdaj druge. Pogovorimo se o vas. Kako pa vi doživljate svoje otroštvo? Kako bi ga opisali? Bi si ga želeli še enkrat na enak način doživeti?

V najbolj ranih letih življenja se oblikujejo naši vzorci, delovne navade in predvsem doživljanje sveta - saj teorijo vemo. Vprašanje pa je, ali se aktivno ukvarjamo s premagovanjem omejitev iz preteklosti ter ozaveščanju tistih najbolj globokih vzvodov, ki so se oblikovali skorajda ''mimo nas'', saj se dogodkov najverjetneje niti ne spominjamo več.

Na voljo je več različnih načinov, morda se boste odločili za pogovor s terapevtom, morda za meditacijo. Načinov je veliko.

Energija 39. tedna nas opominja, da danes nismo več nemočen otrok in da se lahko v kateremkoli trenutku pričnemo spreminjati. Imeli boste možnost drugačnega pogleda na lastno otroštvo ter svoje vzvode. Imate v svoji bližini osebo, ki bi vam iskreno dejala: ''no, tole je bilo pa malo nezrelo''? Če nimate oseb, ki bi vam na korekten, skrben in ljubeč način znale povedati tisto, česar ne želite slišati, potem je skrajni čas za nova, bolj kvalitetna prijateljstva. Ne govorim o tistih, ki vas radi kritizirajo in kot po domače rečemo 'dajejo v nič'.

Ravnajte s seboj, kot bi si želeli, da bi vaši starši ravnali z vami, ko ste bili prestrašeni ali v stiski. In še zadnji nasvet: lenoritis prepovedan ta teden.

 

Polna Luna v torek!

Pripravite se na vpliv Lune že en dan prej.

STE VEDELI,

da je dan pred polno Luno namenjen čiščenju? Če boste nekatere kristale položili na žarke Lune v noči pred polno Luno, se bodo očistili in nato v noči polne Lune napolnili. Podobno velja za naš um, srce, telo in duh. Pijte veliko vode, izogibajte se alkoholu, težki hrani, čokoladi in sladkorju, mesu itd. Meditirajte. Posvetite se sebi. Privoščite si kopel ob svečkah, sprehod v naravi, posedite pod drevesom.

VPRAŠANJA V POMOČ:

Kateri so vaši najbolj boleči spomini iz otroštva?

Naštejte svoje otroške strahove.

Kaj je v vas kot otroku zbujalo občutek varnosti ?

Kakšnih ljudi ste se bali?

Kolikšen del trenutnega življenja zajemajo podobne situacije, odnosi in osebe?

UGODEN ČAS ZA:

Povezovanje s starši (tudi odpuščanje)

Povezovanje z otroci

Zdravljenje notranjega otroka in ran iz otroštva

Umetniške projekte 

Število življenjske poti 1

Delajte na lastnem občutku varnosti ter stabilnosti. Okrepite svojo strategijo življenja – torej, bolj zdrave navade, natančen načrt ciljev na vseh področjih življenja. 

Število življenjske poti 2

Pripravite se na spremembe in nato še na spremembe sprememb. Je to slabo? Nikakor! Imate enkratno priložnost osvoboditve izpod jarma tujih pričakovanj. Pogumno.

Število življenjske poti 3

Obeta se vam nekoliko bolj čustven teden, v katerem bodite zelo materinski do sebe. To bo vsaj v eni situaciji pomenilo sicer tudi, da bo potrebno več discipline.

Število življenjske poti 4

Največ pozornosti namenite svojim miselnim vzorcem ter mehanizmom. Osredotočite se na moški del družine (tudi prednikov). Ugoden čas za meditacijo. 

Število življenjske poti 5

Rešitev se ne skriva v odmiku. Loputanje z vrati ne reši ničesar. Vsaj ena situacija pa vas bo provocirala in imelo bi vas, da bi jo ucvrli stran. Umirite in pogovorite se. 

Število življenjske poti 6

Zdaj pa je res dovolj … česa? Kako bi vi dokončali ta stavek? Opazujte svoje misli, saj se vam obeta vsaj en tovrsten trenutek. Nekje se nekaj že dalj časa nabira.

Število življenjske poti 7

Lotevajte se starih izzivov na nov način, a četudi gre za vsakdanja opravila. Bodite inovativni, iščite naprednejše načine ter krepite svojo samozavest.

Število življenjske poti 8

Znate sprejeti pomoč? Znate prositi za pomoč? Obeta se vam teden povečane komunikacije in pa možnosti poglabljanja odnosov. Izbirajte previdno, saj bodo trajni.

Število življenjske poti 9

Medtem, ko ste zelo potrpežljivi s tistimi v stiski, pa ste mnogokrat do sebe zelo zahtevni in strogi (saj vam pa res ni tako hudo kot lačnim v Afriki). Bodite ljubeči.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: