Numeroskop od 24. do 30. 12. 2018: Novo leto je nov list

Obračate nov list ali se odločate za ponatis?

Numeroskop od 24. do 30. 12. 2018: Novo leto je nov list (foto: pixabay) pixabay
23. 12. 2018

Lekcije 52. tedna: 

Kadar imamo občutek, da smo ujeti v začaran krog, se zgodbe ponavljajo. Včasih se zdi, da na to nimamo vpliva, včasih pa tudi sami ne prevzamemo odgovornosti. Navada je železna srajca in zato se ne hudujmo, kadar nam določenega negativnega vzorca ne uspe hitro presekati. Pomembno je zavedanje, da je sprememba potrebna.

Novo leto je nov list. V zgodovini časa bel in čist.

Kaj pa leto 2018? Kakšno poglavje v knjigi vašega Življenja je bil ta čas? 

Imate izbiro. Lahko se iz leta 2018 naučite lekcije, zaprete knjigo (učbenik) in odprete novo. Tako kot v šoli. Danes ne kukate v učbenik iz tretjega razreda osnovne šole. Danes bi posegli po leksikonu (ali Wikipediji), zato morda zaprite poglavja v svojem življenju, katera ste prerasli, pa naj gre za slog življenja, način prehrane, komunikacije, delovnih navad ali pa način, kako se ljubite…

Vedno se najde prostor za rast in napredek.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj bi si želeli, da bi se uresničilo v 2019?
  • Kako lahko sami to dosežete?
  • Se na kakršenkoli način sabotirate? 

UGODEN ČAS ZA:

  • Refleksijo
  • Pogovor s svojo dušo
  • Odmik v tišino

Število življenjske poti 1

Odločno ravnajte v smeri svojih sanj. Stopite na pot sebe. A ne pozabite, da ni pomemben le preboj - pomembno je ohranjati ravnovesje in harmonijo. Torej, pazite se zaletavosti. Ne reagirajte, ampak delujte.  

Število življenjske poti 2

Radi prisluhnete osebam okoli sebe in se ravnate tako, kot ste mnenja, da bi jih osrečilo. Kaj točno pa bi vas osebno osrečilo? Kdaj ste se nazadnje to vprašali? In kdaj ste nazadnje o tem tudi nekaj naredili?

Število življenjske poti 3

Zaželite si nekaj do sedaj nepoznanega. Nekaj, o čemer še niste razmišljali. Vem, da imate dovolj domišljije, a zanima me pravzaprav: imate dovolj poguma, da sledite svojim najbolj drznim sanjam? 

Število življenjske poti 4

Bi bilo možno, da preveč svoje moči predajate mnenju drugim? Je možno, da tuje besede v vas prebudijo previdnost, ki vodi v strah in nato se ne premaknete z mesta, na katerem ste? Si upate sami naprej?

Število življenjske poti 5

Ste oseba, ki resnično zna uživati. Torej, znate se predati gurmanskemu užitku oziroma trenutku. Tokrat se vprašajmo, koliko svoje energije v to vložite? Ste domiselni ali le sledite vzgibu?

Število življenjske poti 6

Znova smo v točki, ko prevzemamo odgovornost za izbire preteklosti - a tokrat prevzemite odgovornost za izbiro vsakega dneva posebej. Kaj izbirate? Se odločate s pogledom usmerjenim v preteklost?

Število življenjske poti 7

Spremembe in znova spremembe. Se otepate nekega novega načina razmišljanja? Morda samo malo preveč analizirate, namesto da bi preprosto občutili? Bi se lahko opazovali ta teden? Kako delujete?

Število življenjske poti 8

Srček bo ponovno živ in srečen. Prepustite se čustvom in občutite. Ne zapirajte se radosti, ne iščite razloga zakaj bi nekaj lahko bilo narobe. VI niste narobe. Zavedajte se tega. Dragoceni ste. 

Število življenjske poti 9

Razum je orodje, ki vam bo koristilo ta teden, čeprav bi morda imeli občutek otopelosti. Vse je v redu, vzemite si nekaj več časa zase. Več časa in več miru. Prisluhnite sporočilu, ki ga prinaša.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri