Numeroskop od 25. 11. do 1. 12. 2019: Se počutite varni?

Veselo v december!

Numeroskop od 25. 11. do 1. 12. 2019: Se počutite varni? (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
25. 11. 2019

Lekcije 49. tedna: 

Bliža se praznični čas, a ta teden bo najprej postregel z izzivi. Se počutite varni v svojem življenju, službi, odnosih, lastnem telesu…?

Pomislite za nazaj, kaj se je dogajalo med 28.10. in 3.11.? Je možno, da nečesa niste opazili, oziroma niste presegli? Zdaj je skrajni čas, da rečemo bobu bob.

So dnevi, ko se lažje odločamo in dosegamo vse zadano, in dnevi, ko se počutimo "zabetonirani", utrujeni ter neodločeni. Izčrpani. Prazni? To so opomniki naše duše, da trenutno ne skrbimo dobro za sebe in da ne stopamo po svoji poti. 

Teden pred nami nam bo pomagal izluščiti odnose, navade, obveznosti, zanimanja in pa situacije, v katerih več ne vidimo smisla. Ne oklepajte se jih. Ne trudite se jih izboljšati. Poslušajte sebe in klic, ki se prebuja. Kam vas vabi?

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kaj vas vse bolj zanima?
  • H komu vas vse bolj vleče?
  • Kdo si želite biti?
  • Ste varni?

UGODEN ČAS ZA

  • Novo poklicno pot
  • Skrb za zdravje
  • Gradbena dela
  • Premagovanje strahu 

Število življenjske poti 1

Omejitve so za vas izziv. V tem tednu pa bi se lahko pojavilo nihanje ter negotovost, kateri boste težko pripisali razlago. Razmislite v globine.

Število življenjske poti 2

Premiki se obetajo predvsem na področju medsebojnih odnosov. Bodite odločni ter predvsem ljubeči do sebe. Morda pa je (končno) čas za ''ne''? 

Število življenjske poti 3

Ste oseba navdiha in optimizma, ki pa se lahko usmeri tudi v črnogledost. Razmislite. Se res tako slabo konča, ali je vredno poskusiti in preveriti?

Število življenjske poti 4

Bolj boste učinkoviti kot sicer, zato bodite pozorni na svoje misli. Kaj dejansko razmišljate, v kakšni energiji dejansko ste večino dneva? Bodite pozitivni.

Število življenjske poti 5

Sprejmite nekaj, na kar niste bili pripravljeni. Konec ni izguba. Je pridobitev. Kaj ste pridobili, ko ste neko vedenje, način delovanja opustili?

Število življenjske poti 6

Samozavestno v nov dan. Izjemno dober čas za vse novo, pa naj gre za poseben nakup ali nov romantičen odnos. Izbirajte novo. Svoj novi Jaz.

Število življenjske poti 7

Nekdo vam lahko pomaga, zato se ne zatekajte v svojo lupino, kjer se počutite varni. Bodite obdani z ljudmi, katerim zaupate. Presenečeni boste. 

Število življenjske poti 8

Obdaja vas posebno kreativna energija, zato ji ne dovolite, da bi vam pričarala grozljivko, ko vendar lahko ustvarite najlepšo filmsko uspešnico.

Število življenjske poti 9

Malček bolj resno boste razmišljali, zato obstaja možnost, da boste sebe omejevali. Imejte noge na tleh, a ne pozabite posegati po zvezdah.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri