Numeroskop od 25. do 31. 7. 2016

Bodimo poletno razigrani!

Numeroskop od 25. do 31. 7. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
25. 7. 2016

Lekcije 30. tedna:

Znamo objeti notranjega otroka? Se znamo posvetiti sebi in biti kdor smo? Seveda, ne glede na odziv okolice? Na ta izziv so nas pripravljali zadnji tedni. Ohranjajmo svoje bistvo nedotaknjeno, ne glede na pritisk iz okolice.

Verjamem, da smo opazili, da bolj, ko se trudimo izognit bolečini ali strahu ali preteklosti, bolj so prisotni. Učil smo se sprejemanja in zdravljenja. Končno je pred nami malo bolj ustvarjalen teden, ko bomo lažje sami oblikovali prihodnost, ki si jo želimo.

Torej, obeta se nam teden kreativnih prebliskov s pridihom otroške razigranosti. Bodimo čim bolj sproščeni. Obstaja namreč verjetnost, da bomo iz muhenaredili slona. Ne pretiravajmo, a ohranjajmo dobro voljo.

Število življenjske poti 1

Za vas je pred vrati malo bolj resnoben teden, ko je velika verjetnost, da se bo nekaj iz preteklosti podrlo. Ne oklepajte se. Priznajte si svoje strahove. Čas je za vas.

Število življenjske poti 2

Obdobje sprememb je tu. Naj vas vodi občutek svobode. Čeprav zelo radi upoštevate druge, je sedaj čas da poslušate izključno samo sebe! Razprite krila.

Število življenjske poti 3

Kaj bi brezpogojna ljubezen do sebe storila? Boste tako tudi res ravnali? Pazite na tok domišljije in vaših misli. Ohranjajte pozitivno smer. Pomembni ste.

Število življenjske poti 4

Prisluhnite notranjemu glasu. Resnica je tista, ki naj vas vodi. Torej, pomagajte si z razumom. Je res tako hudo (dobro ali slabo). Res tako intenzivno? Ali pravzaprav premalo?

Število življenjske poti 5

Odločnost bo potrebna. Dovolj je bilo omahovanja ali nihanja. Sedaj je res skrajni čas za določene izbire in odločitve. Pojdite po svoji poti naprej sedaj!

Število življenjske poti 6

Znova se bo zdelo, da podoživljate preteklost. Morda bi bilo smiselno vprašanje: kaj imate od tega? Spustite negativno, objemite lepo in stopite naprej.

Število življenjske poti 7

Prisluhnite novim idejam in stopajte po novih poteh. Bodite kot mladi raziskovalec. Kaj vas najbolj pritegne in najbolj radosti? Več tega prikličite v življenje.

Število življenjske poti 8

Obdobje povezovanja in okrepitev vezi. S kom se želite povezati na bolj globoki ravni? Komu zaupate in komu dovolite v svojo intimo? Sprejmite dobro.

Število življenjske poti 9

Ustvarjajte na polno, kot bi dejali mladi. Naj vas prav nič pri tem ne ustavi! Bodite odločni, revolucionarni in ne dovolite dvomu na plano. Uživajte!

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.