Numeroskop od 26. 2. do 4. 3. 2018: Prehod v marec

Prehajamo v tretji mesec, ki bo tako kot vsako leto, postavil v ospredje notranjega otroka, predelovanje otroštva in pa povečano kreativnost.

Numeroskop od 26. 2. do 4. 3. 2018: Prehod v marec (foto: Shutterstock) Shutterstock
26. 2. 2018

Lekcije 9. tedna: 

Zmedenost ima svojo prednost. Prisiljeni smo se vprašati: 'kaj sploh delam?'. Sprašujemo se, zakaj se nekaj dogaja, kako naj se zadeve lotimo? Največkrat kasneje opazimo, da so se nam ravno v tem prikupno zmedenem obodbju porodile ideje, katere se nam sicer ne bi. Kreativni kaos je pomemben, a si ga mnogi ne dopustijo, saj se zaradi premočne potrebe po kontroli ne sprostijo. Torej, lekcije ležijo v vprašanju: 'Kaj sploh delam in zakaj? S čim se pravzaprav ukvarjam?'

Prehajamo v tretji mesec, ki bo tako kot vsako leto, postavil v ospredje notranjega otroka, predelovanje otroštva in pa povečano kreativnost. Sama energija okoli nas je bolj umirjena, ni več občutka megle, utrujenosti, zasanjanosti – zato se lažje osredotočamo. Obeta se nam nekaj čistvenih trenutkov, v katerih je pomembno, da se ne trudite določit cilja ali izzida. Vse je za nekaj dobro, dragi moji, in morda je ravno neizpolnitev vaše želje najboljši izzid.

Leto 2018 prinaša občutek globalnega povezovanja in ti vplivi bodo v ospreju ta teden. 

Obenem pa ne pozabite: življenje se giblje v krogih oziroma ciklih. Ne bojte se biti, kdor ste, izraziti svoje mnenje na spoštljiv način. Če delujete v višje dobro in z namenom Lubezni ter miru, ne morete zgrešiti.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj vas je kot otroka najbolj osrečevalo?
  • Kdaj ste se na zadnje počutili prežeti s srečo?
  • Kako bi lahko polepšali svoje dneve, vsak dan?
  • Je možno, da težko sprejemate dobro? Odprite se.

 UGODEN ČAS ZA:

  • Zaključevanje projektov (tudi odnosov)
  • Alternativne načine zdravljenja
  • Globalno povezovanje

Število življenjske poti 1

Možen bo občutek cepetanja na mestu, saj se vam bo mudilo naprej, v nove dogodivščine, medtem, ko vas obdaja energija končevanja. Ničsar ne boste zamudili. 'Ne hodite sebi po nogah'.

Število življenjske poti 2

Ničesar ne zamujate. Kadar se primerjamo z drugimi, se lahko njihovo življenje zdi fantastično. Primerjajte se le s seboj iz preteklosti in z osebo, ki želite biti v prihodnosti.

Število življenjske poti 3

Domišljija vas lahko nekoli zavede. Morda pa le ni tako hudo ali tako imenitno. Svoje mnenje dajte ta teden bazirati na zdravi pameti ter dejstvih in ne notranjemu občutku, ki je lahko malo razglašen.

Število življenjske poti 4

Pričakujete lahko trenutke trme in nepotrebne nejevolje. Morda pa se ni potrebno pritoževati? Kako bi lahko ta teden opustili kritiko in ocenjevanje na splošno? Bodite neuničljiv pozitivček.

Število življenjske poti 5

Ste oseba, ki ljubi dinamiko, a ni vsaka sprememba dobra sprememba. Vzemite si dovolj časa, da razmislite ali bi se podali v nekaj drugačnega in ne počnite nečesa samo zato, da nekaj počnete.

Število življenjske poti 6

Ljubezen do sebe ključ do vaše osebne sreče. Poskrbite, da imate sebe radi na zdrav način. Nikakor zdaj ni čas, da bi bili do sebe mačehovski, kar še prehitro znate biti. Dajte si čas.

Število življenjske poti 7

Življenjsko učenje se nikoli ne konča in tako bo tudi ta teden. Odprite oči in zaznajte lekcije, ki vam jih vsakodnevni izzivi prinašajo. Vedno se lahko nečesa naučimo. Iz vsake situacije.

Število življenjske poti 8

Vaša prirojena poslovna žilica ima lahko naravnost fantasično srečo ta teden. Prav je, da smo v poslu ambiciozni. Bi dejali, da so vaši cilji takšni? Ali samo upate na boljše čase (službo) in uspeh?

Število življenjske poti 9

Sposobnost sprejemanja za sebe je lahko hitro okarakterizirano za sebičnost. Boste raje v očeh okolice nesebični in 'podhranjeni' Ljubezni, časa, itd – ali boste (končno) prisluhnili sebi?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite še: